Фан Клуб: Интер

Што сте му направиле на овој Rick бе. Не ви е жал за детето? Возрасни сте мајку му. Ќе оди по улици, ќе дислајкува во воздух луѓе. Ќе се кара сам со себе и хистерично ќе се смее на сред расправија. Ќе почне да си чепка под скалпот барајќи чип што Джонтра и Стефан-коби му го имплантирале за да го следат. Случајно ќе си го види одразот во некој излог и ќе почне да плаче.
Дај ако му ги знае некој родителите, викнете ги да го приберат. Нема стигма, кога станува збор за менталното здравје.

Шегата на страна, ама ова може да е индикатор за посериозен проблем. Веројатно има причина што социјалните мрежи не ставаат дислајк копчиња. Да се надеваме дека е детско однесување во прашање, а не е нешто друго во позадина.

Шегата на страна, ама ова може да е индикатор за посериозен проблем. Веројатно има причина што социјалните мрежи не ставаат дислајк копчиња. Да се надеваме дека е детско однесување во прашање, а не е нешто друго во позадина.
Мене не ми е јасно зашо на тебе, Ико, Лупхол, Џони и уште некои им става дислајк... Ај ја и Марио го осакативме вчера, ама вие не ни знаете дека постои ко виртуелно битие, не го сфаќам што му е проблемот. Добро ете сега за жал знаете дека постои, али пази се Ио пошо може да те каже на топол еден поздрав и дислајкови да ти ставаат заедно.

Мене не ми е јасно зашо на тебе, Ико, Лупхол, Џони и уште некои им става дислајк... Ај ја и Марио го осакативме вчера, ама вие не ни знаете дека постои ко виртуелно битие, не го сфаќам што му е проблемот. Добро ете сега за жал знаете дека постои, али пази се Ио пошо може да те каже на топол еден поздрав и дислајкови да ти ставаат заедно.
Не само нему, никому не сум му ставил дислајк освен можеби на @Scirea пошто е мој човек :D

Иначе го прашав, вика тебе ти кажал, ти си знаел зошто.

Види го ретардос :pos: ...тука наместо да муабетиме за фудбал овај рики шутракот со глупости не замара...1000 нотификации без врска

Види го ретардос :pos: ...тука наместо да муабетиме за фудбал овај рики шутракот со глупости не замара...1000 нотификации без врска
Не е без врска, баш е корисно, секогаш кога ќе ти стигне нотификација си читаш некое старо мислење што си го пишал на времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom