Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.649
- Поени од реакции
- 59.603
Калакурница направивте...
Obtati se kaj dzonta i kobe.15 дислајка ми стаил абе на толку постови немам у 12 години на форумов.
Да да, Џонтра и Кобе се криви што си глуп како сајла.Obtati se kaj dzonta i kobe.
Ne se vadi sega, kasno e.Да да, Џонтра и Кобе се криви што си глуп како сајла.
Седи сега се посрав од страв.Ne se vadi sega, kasno e.
Мене не ми е јасно зашо на тебе, Ико, Лупхол, Џони и уште некои им става дислајк... Ај ја и Марио го осакативме вчера, ама вие не ни знаете дека постои ко виртуелно битие, не го сфаќам што му е проблемот. Добро ете сега за жал знаете дека постои, али пази се Ио пошо може да те каже на топол еден поздрав и дислајкови да ти ставаат заедно.Шегата на страна, ама ова може да е индикатор за посериозен проблем. Веројатно има причина што социјалните мрежи не ставаат дислајк копчиња. Да се надеваме дека е детско однесување во прашање, а не е нешто друго во позадина.
Не само нему, никому не сум му ставил дислајк освен можеби на @Scirea пошто е мој човекМене не ми е јасно зашо на тебе, Ико, Лупхол, Џони и уште некои им става дислајк... Ај ја и Марио го осакативме вчера, ама вие не ни знаете дека постои ко виртуелно битие, не го сфаќам што му е проблемот. Добро ете сега за жал знаете дека постои, али пази се Ио пошо може да те каже на топол еден поздрав и дислајкови да ти ставаат заедно.
Не е без врска, баш е корисно, секогаш кога ќе ти стигне нотификација си читаш некое старо мислење што си го пишал на времето.Види го ретардос ...тука наместо да муабетиме за фудбал овај рики шутракот со глупости не замара...1000 нотификации без врска
Така е, ми кажа дека е екстремно глуп, забораив да пренесам.Иначе го прашав, вика тебе ти кажал, ти си знаел зошто