Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Што сте му направиле на овој Rick бе. Не ви е жал за детето? Возрасни сте мајку му. Ќе оди по улици, ќе дислајкува во воздух луѓе. Ќе се кара сам со себе и хистерично ќе се смее на сред расправија. Ќе почне да си чепка под скалпот барајќи чип што Джонтра и Стефан-коби му го имплантирале за да го следат. Случајно ќе си го види одразот во некој излог и ќе почне да плаче.
Дај ако му ги знае некој родителите, викнете ги да го приберат. Нема стигма, кога станува збор за менталното здравје.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Шегата на страна, ама ова може да е индикатор за посериозен проблем. Веројатно има причина што социјалните мрежи не ставаат дислајк копчиња. Да се надеваме дека е детско однесување во прашање, а не е нешто друго во позадина.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896
Шегата на страна, ама ова може да е индикатор за посериозен проблем. Веројатно има причина што социјалните мрежи не ставаат дислајк копчиња. Да се надеваме дека е детско однесување во прашање, а не е нешто друго во позадина.
Мене не ми е јасно зашо на тебе, Ико, Лупхол, Џони и уште некои им става дислајк... Ај ја и Марио го осакативме вчера, ама вие не ни знаете дека постои ко виртуелно битие, не го сфаќам што му е проблемот. Добро ете сега за жал знаете дека постои, али пази се Ио пошо може да те каже на топол еден поздрав и дислајкови да ти ставаат заедно.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Мене не ми е јасно зашо на тебе, Ико, Лупхол, Џони и уште некои им става дислајк... Ај ја и Марио го осакативме вчера, ама вие не ни знаете дека постои ко виртуелно битие, не го сфаќам што му е проблемот. Добро ете сега за жал знаете дека постои, али пази се Ио пошо може да те каже на топол еден поздрав и дислајкови да ти ставаат заедно.
Не само нему, никому не сум му ставил дислајк освен можеби на @Scirea пошто е мој човек :D

Иначе го прашав, вика тебе ти кажал, ти си знаел зошто.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Види го ретардос :pos: ...тука наместо да муабетиме за фудбал овај рики шутракот со глупости не замара...1000 нотификации без врска
Не е без врска, баш е корисно, секогаш кога ќе ти стигне нотификација си читаш некое старо мислење што си го пишал на времето.

Kajgana Shop

На врв Bottom