Фан Клуб: Интер

Какоф дрогба бре не заебавај да се донесе некој помлад од 27 год над тие години не

За таа цена шо ја пишав ја ??? 25 + он ....ОДМА би го зел .... :D

Мада , сеа најбитно ми е Снајдер да остане и ако МОЖЕ да се донесе Лавеци а Тевес ко Бонус би било ЕБЕЊЕ :D

Ако не , Тевез и шанса на Коутињо/Алварез !

Уште нема официјално по италијанскиве сајтови, затоа и прашав дали има нешто што е 100% сигурно :)

From Champions League winners to a selling club in one year - Inter are committing suicide by offloading Samuel Eto’o & Wesley Sneijder

Прв пат во потполност да се согласам со шит.ком.Свака част за ова

Ако го продадат Ето, тогаш нема логика да го продадат и Снајдер. Мислам, без разлика на тоа у колкави гомна сме финансиски, ако ги штнеме и двајцата натпреварувачки ќе паднеме многу. Ама ептен многу.
А плус и има уште малце до крајот на трансфер-рокот, што значи крупни измени на тимот ( да се заменат овие двајца со 2-3 нови светска класа играчи) скоро да нема шанси да се случат.

Ако сепак ги продадат и двајцата тогаш имаме прилично глуп менаџмент, кој што покрај тоа што смени 3ца тренери за скоро 1 година, ќе си го разминтира комплетно тимот и ќе го направи компетитивен за 3 место во Италија.
Ај, ако има потреба ќе пцуеме на 31 август :)

Па за добра пара секако дека и јас би го продал Ето,напаѓач секад може да се најде али за Снајдер никад не би го продавал бидејки тешко се наоѓа таков играч на таква позиција!Башка и така Ето веќе е при крај со годините и нема уште долго да игра добар фудбал,исто така и Тевез не е млад играч и незнам зошто би го зимале кога за 2 години ке падне од форма и тешко ке го продадеме!Не викам дека е слаб играч Тевез али за 2 години некако не ми се исплати,треба да купуваме помлади фудбалери кои ке го носат овој дрес повеќе години и тоа е тоа! Хазард е одличен фудбалер,исто така и Лавеци,со парите од Ето и плус да се додаде уште некое милионче ке се донесат еден напаѓач и еден среден играч и ја ке бидам задоволен од трансфер пазарот ова лето:)

И Скај Италија конечно за Лавеци, Пандев плус пари за него ...
Ми се свиѓа каков тек почнаа да добицаат шпекулацииве.
--- надополнето: Aug 10, 2011 6:56 PM ---
From Champions League winners to a selling club in one year - Inter are committing suicide by offloading Samuel Eto’o & Wesley Sneijder

Можно е само Ето да замине, не Снајдер, ако реализира она што Паолило денес го кажа, Ето ќе биде продаден а Снајдер ќе остане.

Има некои закони во Италија за билансот ако се сеќавате во минатото се правеа некои чудни трампи со Милан па и со Јувентус некои играчи имаа неверојатна вредност во тие трампи.Лани 4 младинци продадоа на Милан што беше чудно за голема сума.

Ако си оди Ето а дојдат Лавеци,Тевез и Кучка тимот ќе е бомба.
Напад Пацини крилно Лавеци и Тевез .За Кучка бидете сигурни дека ќе е подобар од Камбијасо и Станкович.

А овој Ето жална приказна ако прифати гледам издејствувал да зема не 20 туку 21,7 мил по сезона.Карлос на 38 год отиде да игра за пари во Русија тој на 30 имаше уште некоја јака сезона Дрогба најдобрите сезони ги направи после 30г.

Инаку Тевез ќе дојдел на позајмица прифатил многу помала плата обратно од Ето човекот битно му е тој да е среќен и семејството парите во втор план.

Со оглед на тоа дека статијава доаѓа од Гоал.ком и Карло ГОМНОНЕЗЕ ја пишувал..тури и пепел..се што е напишано од тој гад е анти ИНТЕР...до сега според него и ке не пратеа у втора лига и титулата од 2006 дефинитивно ни ја зимале.....не бира начин како ке не нападне..насловот на статијата е уреду,ама човекот.....:cautious: а и не верувам дека чичко Морати е глуп и не знае дека ке напраи самоубиство ако ги шитне двајцата....

Има некои закони во Италија за билансот ако се сеќавате во минатото се правеа некои чудни трампи со Милан па и со Јувентус некои играчи имаа неверојатна вредност во тие трампи.Лани 4 младинци продадоа на Милан што беше чудно за голема сума.

Ако си оди Ето а дојдат Лавеци,Тевез и Кучка тимот ќе е бомба.
Напад Пацини крилно Лавеци и Тевез .За Кучка бидете сигурни дека ќе е подобар од Камбијасо и Станкович.

А овој Ето жална приказна ако прифати гледам издејствувал да зема не 20 туку 21,7 мил по сезона.Карлос на 38 год отиде да игра за пари во Русија тој на 30 имаше уште некоја јака сезона Дрогба најдобрите сезони ги направи после 30г.

Инаку Тевез ќе дојдел на позајмица прифатил многу помала плата обратно од Ето човекот битно му е тој да е среќен и семејството парите во втор план.
Не знам што ќе ни е Кучка. Сигурен сум дека и во Џенова биле изненадени кога Интер се заинтересира за играчот... Иако сега постигна гол со глава против Австрија го гледам натпреварот, го имам гледано играчот повеќе пати и ми нема оставено некој добар впечаток.
Мота, Станкович, Камбијасо, Занети... Кога веќе сме во финансиски проблеми не гледам причина да се купуваат играчи на позиција на која имаме дури и вишок играчи.

35 милиони за Ето е премија. Ако дојдат Лавеци и Тевез тимот ке биде многу посилен од оној од минатата сезона.

--------------Цезар-------------
Ранокиа----Лусио----Самуел
Маикон--Мота--Снајдер--Нагатомо
----Лавеци---Пацини---Тевез---

Абе вишок играчи, кои ? Дејо кој има дигреисја во формата, Занети исто, а и Камби и Мота, ај Мота не до толку ама Камбијасо е веќе далеку од незаменлив играч во овој тим.

Абе вишок играчи, кои ? Дејо кој има дигреисја во формата, Занети исто, а и Камби и Мота, ај Мота не до толку ама Камбијасо е веќе далеку од незаменлив играч во овој тим.
Сите се лесно заменливи ама можат одиграат уште сезона-две. Јас имам одлично мислење и за Марига. Сигурен сум да добиеше шанса ќе покажеше дека вреди.
Затоа не ја гледам логиката да се продадат најдобрите играчи поради финансиски проблеми а се купиваат играчи на позиција на која е најмалку потребно.
Во моментов повеќе ни треба уште еден игеач во одбрана. Ранокиа-Лусио-Самуел... Ако се повреди некој од нив тука ке биде најголемиот проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom