Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inter have agreed a deal to sell Samuel Eto'o to Anzhi Makhachkala, according to a report fromBloomberg...http://www.goal.com/en/news/11/tran...e-deal-with-anzhi-makhachkala-for-the-sale-of
Официјално е ова или пак лажат од Шит. ком?
Можно е само Ето да замине, не Снајдер, ако реализира она што Паолило денес го кажа, Ето ќе биде продаден а Снајдер ќе остане.From Champions League winners to a selling club in one year - Inter are committing suicide by offloading Samuel Eto’o & Wesley Sneijder
Прв пат во потполност да се согласам со шит.ком.Свака част за ова
Со оглед на тоа дека статијава доаѓа од Гоал.ком и Карло ГОМНОНЕЗЕ ја пишувал..тури и пепел..се што е напишано од тој гад е анти ИНТЕР...до сега според него и ке не пратеа у втора лига и титулата од 2006 дефинитивно ни ја зимале.....не бира начин како ке не нападне..насловот на статијата е уреду,ама човекот.....From Champions League winners to a selling club in one year - Inter are committing suicide by offloading Samuel Eto’o & Wesley Sneijder
Прв пат во потполност да се согласам со шит.ком.Свака част за ова
Не знам што ќе ни е Кучка. Сигурен сум дека и во Џенова биле изненадени кога Интер се заинтересира за играчот... Иако сега постигна гол со глава против Австрија го гледам натпреварот, го имам гледано играчот повеќе пати и ми нема оставено некој добар впечаток.Има некои закони во Италија за билансот ако се сеќавате во минатото се правеа некои чудни трампи со Милан па и со Јувентус некои играчи имаа неверојатна вредност во тие трампи.Лани 4 младинци продадоа на Милан што беше чудно за голема сума.
Ако си оди Ето а дојдат Лавеци,Тевез и Кучка тимот ќе е бомба.
Напад Пацини крилно Лавеци и Тевез .За Кучка бидете сигурни дека ќе е подобар од Камбијасо и Станкович.
А овој Ето жална приказна ако прифати гледам издејствувал да зема не 20 туку 21,7 мил по сезона.Карлос на 38 год отиде да игра за пари во Русија тој на 30 имаше уште некоја јака сезона Дрогба најдобрите сезони ги направи после 30г.
Инаку Тевез ќе дојдел на позајмица прифатил многу помала плата обратно од Ето човекот битно му е тој да е среќен и семејството парите во втор план.
Сите се лесно заменливи ама можат одиграат уште сезона-две. Јас имам одлично мислење и за Марига. Сигурен сум да добиеше шанса ќе покажеше дека вреди.Абе вишок играчи, кои ? Дејо кој има дигреисја во формата, Занети исто, а и Камби и Мота, ај Мота не до толку ама Камбијасо е веќе далеку од незаменлив играч во овој тим.