Фан Клуб: Интер

Сега дури видов дека Луиџи Ди Бјаџо му бил тренер на Спал....каков копач беше :D

Можеа барем еден гол да му пуштат нашите ...сепак наш чоек е :D

Манчестер ќе го дадат со раскин на договор така да тие пари што треба да ги земат ќе одат во платата на Санчез во 3 годишен договор.

Инаку многу слаб играч бил за во Манчестер и Премиер Лигата па ќе требало да биде резерва во вториот тим на Јунајтед кој лагано би освоил титула во Серија А...

Манчестер ќе го дадат со раскин на договор така да тие пари што треба да ги земат ќе одат во платата на Санчез во 3 годишен договор.

Инаку многу слаб играч бил за во Манчестер и Премиер Лигата па ќе требало да биде резерва во вториот тим на Јунајтед кој лагано би освоил титула во Серија А...
Аха, последно е 20 милиони евра дека ќе треба. Ако не, ене му ја МЛС :) корона фати и пари за Санчо требаат, нема веќе рециклажа на ѓубрето :D

Последно уредено:
Аха, последно е 20 милиони евра дека ќе треба. Ако не, ене му ја МЛС :) корона фати и пари за Санчо требаат, нема веќе рециклажа на ѓубрето :D
Марота ќе понуди 5м однапред и уште 7м во наредните 4 години :icon_lol:

A be top igrac e Sanchez protiv Spal i Pro Vercelli ali davam prostor da me demantira protiv Roma, Atalanta, Lazio

Ај ќе ви го купиме Санчез, можеби ќе ви тргне :pos:

A be top igrac e Sanchez protiv Spal i Pro Vercelli ali davam prostor da me demantira protiv Roma, Atalanta, Lazio

Па и против такви екипи и ни треба Санчез, дека Лаутаро може 3 гола против Барса да даде а неможе да шутне против СПАЛ.

Дај кога веќе се ослободуваат од Пирели, нека се ослободат и од кретените од Најки. Не сум сигурен дали се комплетни морони тие што дизајнираат дресови таму, или се тролови кои се заебаваат. Седат на кафе во некоја кафетерија и го цртаат чаршафот од масата, и викаат да им го пуштиме ова на Интер да видиме дали ќе прифатат. Се си мислам дека е така и дека умираат од смеа. Ќе ни се смее народ, ќе мора да тепаме многу за да се подзаборави...

Дај кога веќе се ослободуваат од Пирели, нека се ослободат и од кретените од Најки. Не сум сигурен дали се комплетни морони тие што дизајнираат дресови таму, или се тролови кои се заебаваат. Седат на кафе во некоја кафетерија и го цртаат чаршафот од масата, и викаат да им го пуштиме ова на Интер да видиме дали ќе прифатат. Се си мислам дека е така и дека умираат од смеа. Ќе ни се смее народ, ќе мора да тепаме многу за да се подзаборави...

mushama.jpg

Не сум сигурен дали се комплетни морони тие што дизајнираат дресови таму, или се тролови кои се заебаваат. Седат на кафе во некоја кафетерија и го цртаат чаршафот од масата, и викаат да им го пуштиме ова на Интер да видиме дали ќе прифатат. Се си мислам дека е така и дека умираат од смеа.

Или се големи навивачи на Интер па се обидуваат со дизајнот да го свртат вниманието на јавноста од играта и резултатите на Интер. Чашата е половина полна.

Aj na domasniot nekako sviknav neka tera ama gostinskiov e dnoto, i na net reakcijata globalna na navivacite dovolno govori, najneprodavan dres ke im e ova u istorija valjda veke treba da se svesni za toa. Ne znam kolku moze da se reagira ama defintivino gostinskiov treba da se otfrli i da se odi na nesto drugo, tesko sranje e.
Sezonava vtoriot i tretiot dres ni gazat, ne znam koj kur im e na najk so ovoj dizajn.

Inace se spekulira deka Samsung ke gi smenat Pireli na dresovi vo idnina.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom