Трибиани
Ванда Вештерката
Сега дури видов дека Луиџи Ди Бјаџо му бил тренер на Спал....каков копач беше 
Можеа барем еден гол да му пуштат нашите ...сепак наш чоек е

Можеа барем еден гол да му пуштат нашите ...сепак наш чоек е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Санчез слабиот хехехе
Па ќе го земеме, гази братот.Кој слаб, топ е. Купувајте, не прашувајте ништо.
Аха, последно е 20 милиони евра дека ќе треба. Ако не, ене му ја МЛСМанчестер ќе го дадат со раскин на договор така да тие пари што треба да ги земат ќе одат во платата на Санчез во 3 годишен договор.
Инаку многу слаб играч бил за во Манчестер и Премиер Лигата па ќе требало да биде резерва во вториот тим на Јунајтед кој лагано би освоил титула во Серија А...
Марота ќе понуди 5м однапред и уште 7м во наредните 4 годиниАха, последно е 20 милиони евра дека ќе треба. Ако не, ене му ја МЛСкорона фати и пари за Санчо требаат, нема веќе рециклажа на ѓубрето
![]()
A be top igrac e Sanchez protiv Spal i Pro Vercelli ali davam prostor da me demantira protiv Roma, Atalanta, Lazio
Дај кога веќе се ослободуваат од Пирели, нека се ослободат и од кретените од Најки. Не сум сигурен дали се комплетни морони тие што дизајнираат дресови таму, или се тролови кои се заебаваат. Седат на кафе во некоја кафетерија и го цртаат чаршафот од масата, и викаат да им го пуштиме ова на Интер да видиме дали ќе прифатат. Се си мислам дека е така и дека умираат од смеа. Ќе ни се смее народ, ќе мора да тепаме многу за да се подзаборави...
Не сум сигурен дали се комплетни морони тие што дизајнираат дресови таму, или се тролови кои се заебаваат. Седат на кафе во некоја кафетерија и го цртаат чаршафот од масата, и викаат да им го пуштиме ова на Интер да видиме дали ќе прифатат. Се си мислам дека е така и дека умираат од смеа.
Aj na domasniot nekako sviknav neka tera ama gostinskiov e dnoto, i na net reakcijata globalna na navivacite dovolno govori, najneprodavan dres ke im e ova u istorija valjda veke treba da se svesni za toa. Ne znam kolku moze da se reagira ama defintivino gostinskiov treba da se otfrli i da se odi na nesto drugo, tesko sranje e.Дај кога веќе се ослободуваат од Пирели, нека се ослободат и од кретените од Најки. Не сум сигурен дали се комплетни морони тие што дизајнираат дресови таму, или се тролови кои се заебаваат. Седат на кафе во некоја кафетерија и го цртаат чаршафот од масата, и викаат да им го пуштиме ова на Интер да видиме дали ќе прифатат. Се си мислам дека е така и дека умираат од смеа. Ќе ни се смее народ, ќе мора да тепаме многу за да се подзаборави...