Фан Клуб: Интер

L'UEFA ha deciso che la partita tra Inter-Ludogorets non sarà rinviata, si giocherebbe in campo neutro o a San Siro, ovviamente a porte chiuse.

UEFA has decided that the match between Inter-Ludogorets will not be postponed, it would be played on neutral ground or in San Siro, obviously without supporters.

Me плаши овај коронавирусот да не се почуствува и во економската состојба на клубот со оглед дека моментално економско харикири му се случва на Кина....здравјето ионака си еба мајката..ќе почнат по дома сите како во изолација да седат

Vidi go Dzoni pomiren e so faktot deka zdravjeto si ebalo majkata i deka ke ispocrkame site, ama zagrizen e za ekonomskata situacija i idnina na klubot. :pos: Mnogu lud lik zimi se. :D:D

Кој ќе ја спречи епидемијата како што се шири со брзина на светлината?..дедо ми?...ми се одмили и фудбал и све да ти ебам короната да ти ебам

Кој ќе ја спречи епидемијата како што се шири со брзина на светлината?..дедо ми?...ми се одмили и фудбал и све да ти ебам короната да ти ебам

Вакви мувли ко тебе ни корона нејќе тибам вечниот песимист

ke ima radi salzburg koja e odlozena, inace ne im bevme u plan.

Требало да одмара Лукаку денеска, не знам зашто Конте го форсира во секој меч..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom