Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najlosoto scenario za inter e nov trener u bliska idnina bez razlika na ishodot na krajot od ovaa godina, a i slednata, osven ako e nekoe fijasko pod 4to, moze podobro ama moze i 10 pati poloso, ko zadnji 9 godini, zasto posle 9 godini u ovoj del od godinata sme u bitka za titula, do sea u poslednava dekada vo ovoj del od sezonata bevme u mnogu tesna bitka za LS i toa samo 2 pati sto e najdobar nas plasman vo liga, taka da ova e ogromen napredok.Само ако се опамети да игра си 4ца позади може да успее Конте во Интер.
Како што е тврдоглав,шансите се еднакви на нула за такво нешто.
Ќе биде дајте ново дете можда уште и летоска,со тоа што преку 15 милиона нето годишно ќе одат во плати на бивши тренери.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Не знам дали ќе го скрнат административно..ама фудбалски ќе не претепаат наредната недела...реално тој дуел ни е натпревар на сезоната бидејќи после ни следат 7 со ред релативно полесни противници и можи да се направи добра серија доколку не држи среќата со повредите...ама не гледам како ќе извадиме нерешено во Торино..ќе не претепаатЌе го сркнат арамииве?
Бтв со кој се аднавме на фб? Ваљда од тука е некој.
одложена е утакмицата со сампдорија.
Наводно заради корона вирусот демек имало заболени во Милано и се плашат да не ги префати...ама како што гледам во некои медиуми пиши дека сепак ќе се играла
oficijalno e odlozena, regionot lombardija e problematicen, i veneto, odlozeni se verona - kaljari, inter - sampdoria i atalanta - sasuolo ... sea za sea.Наводно заради корона вирусот демек имало заболени во Милано и се плашат да не ги префати...ама како што гледам во некои медиуми пиши дека сепак ќе се играла
lapaj si golovi od korna so kaslanje eehehehehe SVE DA TI EBAM KORONA i toa rastrkanite polumrtvimrtvi kinezi sto mi patuvaat nasekade i mi kaslaat kaj stignat majkata da im ja iznaebam.ОДлична вест....барем нема да имаат изговор дека се уморени кога ќе јадат шамари од Јувентус
lapaj si golovi od korna so kaslanje eehehehehe SVE DA TI EBAM KORONA i toa rastrkanite polumrtvimrtvi kinezi sto mi patuvaat nasekade i mi kaslaat kaj stignat majkata da im ja iznaebam.
Ако си у Милано, глеј да не донесеш корона навака, сите да не испоубиеш...Јас одбрав кога да дојдам да гледам утакмица