_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Крај краева,дозволете и ја да лупнам нешто.
Ако друже, олесни си ја душата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Крај краева,дозволете и ја да лупнам нешто.
I mene mi e krivo, ama koga ke mi tekne kako se odnesuvase mi stanuva malce krivo i za mene poso mi bilo krivo za Ikardi.Криво ми е за дечкото,а актуелно е дека дефинитивно ќе го откупи псж и затоа го спомнав.
Ако идеме по таа мрдната логика дека кинезите нема да не прочитаат што дрндаме тука,тогаш треба 1 страна само да има фан клубов.
Крај краева,дозволете и ја да лупнам нешто.Од 2011 навака се имам изначитано катаљарда глупости овде.Од тоа дека мвила и здраве К. се играчини,преку големите звезди у успону жаомарио и кондомбија,до фамозниот габивол,дека мајка ќе ебат,дека ист квалитет со јуве ќе донесат и тн и тн....
И најако од се,истите ликови,сеа откако се одврза малку кесето(за што ја пекам овде со години) се прават големи стручњаци и разбирачи на фудбалската игра.
Да ти умрам под тепих е муабетов....
Ostana be mislam, duri i 11ka imase zemeno na pocetokot, ne znam dali ostana na istata brojka.Тој шабшалот што го фрлаше дресот лани, го дадовме некаде или кај нас е?
Nemoj taka dade gol iako 2 pati ja sutna topkata vo aut od sto mu se krivi nozite.Ја да сум Брозо сега сам би се исфрлил надвор
Карамо за Кандрева е Кафу.