Фан Клуб: Интер

Криво ми е за дечкото,а актуелно е дека дефинитивно ќе го откупи псж и затоа го спомнав.
Ако идеме по таа мрдната логика дека кинезите нема да не прочитаат што дрндаме тука,тогаш треба 1 страна само да има фан клубов.

Крај краева,дозволете и ја да лупнам нешто.Од 2011 навака се имам изначитано катаљарда глупости овде.Од тоа дека мвила и здраве К. се играчини,преку големите звезди у успону жаомарио и кондомбија,до фамозниот габивол,дека мајка ќе ебат,дека ист квалитет со јуве ќе донесат и тн и тн....
И најако од се,истите ликови,сеа откако се одврза малку кесето(за што ја пекам овде со години) се прават големи стручњаци и разбирачи на фудбалската игра.
Да ти умрам под тепих е муабетов....
I mene mi e krivo, ama koga ke mi tekne kako se odnesuvase mi stanuva malce krivo i za mene poso mi bilo krivo za Ikardi.

Zaebancijata na strana, edinstveno mi e krivo toa sto on mozese da go postigne vo Inter, a ne uspea poradi papucarstvoto. Vecno neprezalen ke mi ostane zaedno so Adriano, se da im ebam narkomansko i papucarsko na dvajcata.

Ми се свиѓа што го пушта Бастони во игра во првенство, вака се калат играчи, за ова му симнувам капа на Конте.

Мора да се добие оваа особено после киксот на Јуве

Тој шабшалот што го фрлаше дресот лани, го дадовме некаде или кај нас е?

Проклетија е ова со бившиве играчи шо играат за Парма...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Taa e taa utakmica, dojdoa momenti te na Brozovic.

ete go brozovic :)
ne gi korstase so dortmund, denes ne eden, DVA gola im pokloni. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
mozocen udar moud kaj broz ON.

Карамоа само 22 минути во осумте кола до сега има одиграно :D

Пак некој нека ме убедува за Броз и да става статистики на претрчани километри... Никад не бил надпросочен фудбалер, никад нема да биде. Просек

Нит бил класа нит ќе биде, нека трча и по 100 км на утакмица, џабе е.

Ја да сум Брозо сега сам би се исфрлил надвор

Карамо за Кандрева е Кафу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom