Фан Клуб: Интер

Глупа ви е споредбава со Келини...Љигњавко е 14 години во Јуве, остана во тимот и кога беа втора лига и кога им ги кратеа платите тој период. Никогаш не покажал човекот некоја алчност за пари.
Незнам каква е ситуацијата со Шкрињар, али ако сакал поголема плата, епа ќе треба кинезите да го подотворат џебот... ако сака Интер да се врати на старите патеки, ќе мора да проголта вакви срања. Еве замислете не му зголемуваат плата на играчот, овој заминува на лето во друг клуб, кој ќе има корист од сето ова?
Нормално, Ранокија...

@interlove ne mi vrti za Kielini, ubavo te prasav, ako kulibali sega dobi 6, kolku ke dobieshe Kielini ko 26 godishnjak. Ti kazuvam vaka, zaso e slicno ko Zanetti pa mozhda i Rivas zemashe poveke od nego i e los primer.

Morati ni donese LS sto valjda nema da ja vidime, uzivaj sto si ziveel vo toa vreme. Koga gi izbrkaa ko kucinja inter ne vide LS pokraj konkurencija 'hahaha". Tolku za toa.

Gleash deka mozhe, ete Dibala za 2 godini plus 4 milioni a ne im e ni prva opcija momentalno.

Nebitno se, ne ja gledate golemata slika, ste se fatile za 2 milioni ko da ke propadneme.

Od naingolan izleglo audio, koe doprva treba da se potvrdi kolku e avtenticno i dali e navistina on ama eve i do gds dojde istiot muabet, razgovor pomegju nego i nekoj navivac na roma koj mu e prijatel, sakal da se vrati pak vo rim, kazuva deka bil prijatel so toti i mozebi on mozel da ja izbutka cela taa stvar, i potoa dodava deka ke mora da napravi haos u inter za da se resat da go dadat..
Radi katolickiov bozikj pola od mediumive nisto ne izvestuvaat, pa zatoa vesta ne e mnogu rasirena, osven GDS koi vecerva izvestija za celava frka koja seuste ne e potvrdena dali navistina stanuva zbor za nego, iako glasot od audioto apla nalikuva na negoviot.

Se nadevam ne e tocno, ako e ... sto poise da se kaze za nego ko licnost :), pa i faktot sto dozvolil razgovorov da protece, ovoj ke ispadne 10 pati poglup od baloteli.

Леее што се' слушаат луѓево и во какви работи веруваат, не ми се верува...

Ryan-Gosling-Facepalm.gif

@beneamata Тоа што прашуваш е релативна работа другар, можда ќе ја зимаше истава плата во Јувентус(4М), или па 10М, во некој од англиските клубови, збориме за моменталната ситуација.

Тоа што Морати ни донесе ЛШ е сосема ОК, и браво за него секад треба да и бидеме благодарни, но дека работеше недомаќински и тоа стои, неможеме ни јас ни ти да го смениме тој факт, но нели сите сакаме Интер да биде стабилен финансиски клуб, епа тогаш треба да работиме и домаќински, да не се расфрламе со пари/плати, па после да не боли глава.

Инаку Дибала за 2години плус 4милиони, нашиов сака за една година плус 4М, тоа е целата фрка.

Големата слика ја гледаат тие што пресметуваат дека треба да му даваат 5М плата до 2023-2024. Ако пак сакаш да ја гледаш големата слика треба уште да си стаиш прстот во главата и да размислиш дека може да се повреди играчот на подолг временски рок, и што ако не ги пружи истите партии што ги пружи моментално, се тоа се ризици кои треба и мора клубот да размислува, и заради тоа покачувањата се праваат постепено да не се заебиш.

@Syn најверојатно е фејк е разговорот.

@Makaron изгледа нема врска од ова работа, посебно со тоа бисеров дека со новите договори зимаат помалце, ова ти глупост пар екселанс истресан на темава, еве ти за 2015/16, и тоа пази шампионски тим на Јувентус најголема плата е 4.5М(Погба), Киелини зимал 3.5М, сега со новиот договор зима 4М, според Макаранов што постираше, затоа нема врска неговиот муабет дека со новите договори зимаат помалце, греши тука на големо, затоа ти реков немој само Јувентус да ми спомнеш за плати бидејќи знам дека грешиш, пред ова Киелини зимаше 3М, сезонава 2014-15, сега барем е лесно да се проверат овие работи, за да сме на чисто.

Јувентус 2015/2016
03.jpg

2013/2014
juventus.jpg

Никој од нас не е против да има покачување на платата, но тоа да биде постепено, а не одма од 1.5М, на 5-6М, ова може само да и наштети на клубот. Но гарант знае за ова и Марота па не треба многу да му ја мислиме, ќе ја наредат некако, да личи и ова на нешто, да има некаков ред.
Макарон не макарон намали малце не се залетви ко точак по удолница.

Јас сигуро повеќе пратам што се дешава во Јуве од тебе, Ќелини е врв на италијанската дефанзива долги години по ред, 7 титули има освоено, и пак зема помала плата од неколку играчи во Јуве.

4 (четири) милиони зема човекот, ако мислиш дека тоа се многу и покачување од 0.5 милиони е еднакво на тоа што го бара Скринаир незнам што да ти речам.

Јас колку што знам на постарите играчи им нудат или помала плата и подолг договор или истата и помал.

На Буфон му беше понудена помала плата ако сака да продолжи уште една година, со Манџукич неможат да се договорат затоа што бара подолг договор од 1 сезона, така да искулирај зборуваме за играчи кои играат во тим кој освојува 7 титули по ред.

Леее што се' слушаат луѓево и во какви работи веруваат, не ми се верува...

Ryan-Gosling-Facepalm.gif
demek naingolan e cveke za mirisanje, i ne e izvodlivo ova da e tocno, ednostavno nema sansi ...
zatoa utre na tribini e, od sto se ostava za ovoj dres momentalno. Zatoa i za belgija se iznaigra na svetskoto ... od doma, pred tv.
Inaku nikade ne posociv deka veruvam, pisav deka se nadevam ne e tocno, ama koga do GDS doagaat rabotite, u sekoj slucaj nestata ne se odvivaat u posakuvana nasoka za nego i inter, gds ne se bilo koj vesnik u italija, tuku najprestizniot.

Nula od transfer sega za sega, od joao mario poise korist gleame sezonava otkolku od hronikov, kaj se povredue, pa uste i kurtasak si igra koga e fit za igranje. na teren nisto ne pokazue osven eden mal period koa fati zalet ali umre instantno, na treninzi takodze.

Kako i da e ja licno ne bi se iznenadil i da e tocno, so ogled na toa kolku fejlovi do sea napravi, ova najmalce bi me iznenadilo, gledajki go negoviot instagram profil i sto sve objavuva, poise se zamara so roma otkolku so inter.

Последно уредено:
Па нека го форсираат Марио од сега натака кој курац, и така од скапаницава нема ништо да биде, нека си се врати у Рома и нека квичи до утре сабајле.

@Syn најверојатно е фејк е разговорот.
I da e, najmalce bitno e, redno e da se priznae deka negoviot prestoj vo inter sega za sega e fijasko, a poradi nego se otkazavme od nekoj koj vo klubov mozese da bide iden lider ako se razviese ko sto treba, baska italijanec koj ke ni vlezese u kvotata na igraci koi poteknuvaat od mladinska.
Znaev od start deka ke e radja mec so dve ostrici, sakav da dojde i toa si priznavam i imam pisuvano u 200 navrati, ama nema nisto strasno u toa da se priznae deka deckoto za kur ne go biva, i ne mi smeta faktot sto na teren e los, nova sredina, sjebana sredina, nedefinirana sredina, ok za sve toa iam razbiranje, ama za negovovo ponasanje i kurtasak nikad. Se ponasa ko na sila da e donesen tuka, i radi reda sedi i ne se zamara, toa e nedopustlivo.

Макарон не макарон намали малце не се залетви ко точак по удолница.

Јас сигуро повеќе пратам што се дешава во Јуве од тебе, Ќелини е врв на италијанската дефанзива долги години по ред, 7 титули има освоено, и пак зема помала плата од неколку играчи во Јуве.

4 (четири) милиони зема човекот, ако мислиш дека тоа се многу и покачување од 0.5 милиони е еднакво на тоа што го бара Скринаир незнам што да ти речам.

Јас колку што знам на постарите играчи им нудат или помала плата и подолг договор или истата и помал.

На Буфон му беше понудена помала плата ако сака да продолжи уште една година, со Манџукич неможат да се договорат затоа што бара подолг договор од 1 сезона, така да искулирај зборуваме за играчи кои играат во тим кој освојува 7 титули по ред.

Абе точак, ти се залетуваше кога напиша постарите играчи на јуве(Ќиелини) со новите договори зимат помали плати, не јас, тоа што излезе неписмен немора одмна да почнеш со навреди.

Факти друже, не тука јас колку што знам, бидејќи изгледа незнаеш ти ништо во овие работи. Нема играч во светот кој игра на врвно ниво да ти прифати да му намалат плата, па макар било тоа и на една година, не се толку ретардирани и тие од управата на Јувентус па да му понудат такво нешто, тоа е навреда.

Тоа што ти викаш е сосема друга работа, им се понудуваат пократки договори со поголема плата, или па подолги договори со помала плата, но во ниедно сценарио нема кратење на моменталната плата, тоа е твоја измислица, па макар и секој ден да висиш по портали читајќи за Јувентус. Признај дека тресеше зелени, и тоа е тоа.

За разлика од тебе јас поеднакво ги пратам Интер, Јувентус и Милан , што и како работат, запознаен сум за 99% од работите што ги знаеш и ти, за твојот клуб можеби и повеќе, секојдневно дискутираме на тоа тема со најдобрите другари(миланез, јувенташ).

demek naingolan e cveke za mirisanje, i ne e izvodlivo ova da e tocno, ednostavno nema sansi ...
zatoa utre na tribini e, od sto se ostava za ovoj dres momentalno. Zatoa i za belgija se iznaigra na svetskoto ... od doma, pred tv.
Inaku nikade ne posociv deka veruvam, pisav deka se nadevam ne e tocno, ama koga do GDS doagaat rabotite, u sekoj slucaj nestata ne se odvivaat u posakuvana nasoka za nego i inter, gds ne se bilo koj vesnik u italija, tuku najprestizniot.

Nula od transfer sega za sega, od joao mario poise korist gleame sezonava otkolku od hronikov, kaj se povredue, pa uste i kurtasak si igra koga e fit za igranje. na teren nisto ne pokazue osven eden mal period koa fati zalet ali umre instantno, na treninzi takodze.

Kako i da e ja licno ne bi se iznenadil i da e tocno, so ogled na toa kolku fejlovi do sea napravi, ova najmalce bi me iznenadilo, gledajki go negoviot instagram profil i sto sve objavuva, poise se zamara so roma otkolku so inter.

Како прво професионалец е, и по таа логика не би разговарал на таа тема по телефон, поготово не со навивач на Рома. :ROFLMAO:
Па и уште хаос да направел, а овој па го објавил јавно...

Не знам за што се работи, а и јас го сретнав по италијанскине портали/фб страни.

Сето ова ми делува доста апсурдно и смешно. Не би ни отворил таков аудио запис...

..........

Што се однесува до мене не ни мора да знам дека свесно прави хаос, доволно ми да гледам и дека несвесно го прави за да оправдам било каква санкција кон него, па дури и бркање во буквална смисла.

Ова е сериозен клуб на кој во овој момент најмалце му се потребни вакви ликови. И ако не се труди да ги оправда парите кои ги зема подобро нека не им штети на другите!

Не можам да ги разберам ваквите случаи најсериозно... Ги плаќаат за тие да акаат по клубови, се пијанчат и шмркаат.
Па добро бе кој ви е курац, чии се тие пари, кој ви ги дава и за што? Крај краева ако сакаат таков живот ондак нека раскрстат со фудбалот и нека се тргнат некој свој бизнис па нека прават што сакаат.
Овде парите треба да се оправдаат на терен!

I da e, najmalce bitno e, redno e da se priznae deka negoviot prestoj vo inter sega za sega e fijasko, a poradi nego se otkazavme od nekoj koj vo klubov mozese da bide iden lider ako se razviese ko sto treba, baska italijanec koj ke ni vlezese u kvotata na igraci koi poteknuvaat od mladinska.
Znaev od start deka ke e radja mec so dve ostrici, sakav da dojde i toa si priznavam i imam pisuvano u 200 navrati, ama nema nisto strasno u toa da se priznae deka deckoto za kur ne go biva, i ne mi smeta faktot sto na teren e los, nova sredina, sjebana sredina, nedefinirana sredina, ok za sve toa iam razbiranje, ama za negovovo ponasanje i kurtasak nikad. Se ponasa ko na sila da e donesen tuka, i radi reda sedi i ne se zamara, toa e nedopustlivo.

И јас имам слично мислење со тебе за ова, буквално така се понаша, како некој со сила да го терал да дојде во Интер, и тоа ептен ме иритира кај него. Нека се гони у пичку матер за ова работа.

Абе точак, ти се залетуваше кога напиша постарите играчи на јуве(Ќиелини) со новите договори зимат помали плати, не јас, тоа што излезе неписмен немора одмна да почнеш со навреди.

Факти друже, не тука јас колку што знам, бидејќи изгледа незнаеш ти ништо во овие работи. Нема играч во светот кој игра на врвно ниво да ти прифати да му намалат плата, па макар било тоа и на една година, не се толку ретардирани и тие од управата на Јувентус па да му понудат такво нешто, тоа е навреда.

Тоа што ти викаш е сосема друга работа, им се понудуваат пократки договори со поголема плата, или па подолги договори со помала плата, но во ниедно сценарио нема кратење на моменталната плата, тоа е твоја измислица, па макар и секој ден да висиш по портали читајќи за Јувентус. Признај дека тресеше зелени, и тоа е тоа.

За разлика од тебе јас поеднакво ги пратам Интер, Јувентус и Милан , што и како работат, запознаен сум за 99% од работите што ги знаеш и ти, за твојот клуб можеби и повеќе, секојдневно дискутираме на тоа тема со најдобрите другари(миланез, јувенташ).
Сакаш да кажиш дека 4 милиони се голема плата за играч како Ќелини ?

Тој да имаше 24 а 34 години ќе земаше 7 како ништо.

Сакаш да кажиш дека 4 милиони се голема плата за играч како Ќелини ?

Тој да имаше 24 а 34 години ќе земаше 7 како ништо.
И баба да имаше м*да ќе го викавме дедо :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom