Фан Клуб: Интер

Мислам дека добро е што ќе одмори малце Политано, играше и за репка и за Интер, не ни треба уште една непотребна повреда. А и да видиме како ќе функционираат Кеита-Икарди-Перишиќ.

Дамбо скапаницана 3 перфектни центаршутеви погоди:busi:

Да ве потсетам дека игравме со Фросиноне.
Смееме ли сеа да го пофалиме Кеита, или и Рома е слаба па му се погоди?

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Какво мртвило од играч е ова жоаомарио ејјј!
Све мртво да му изнаебам и на него и на тој шо даде грдна пара за него!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Смееме ли сеа да го пофалиме Кеита, или и Рома е слаба па му се погоди?

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Па слаба е Рома реално..триста играчи му фалат и од шо се очајни Флоренци му е племејкер и крилен напаѓач во едно...тешка беда се и ќе биди страмота ако не ги победиме

Дечко неможе сантон да го имаш у тим и гол да не примиш, 10 години не научи да се позиционира. Језда имавме срека со стативата ама сега рома ке отвори шанса за контри, да имаше спалети еден тестис храброст ке го стави Политано место Перишич и ке ја реши утакмицава.

ovoj pa samo radi mario glea, mu gi broi pogresnite potezi, a ikardi sto utna zicer, i isebici ne e bitno.
Top e cela sredina denes, i kontrite sto gi otvaraat, u odbrana sme samo nesigurni, imase i eden penal nedosuden odma pred golot, i jaka sansa na florenci.
Napred nie 2 sansi pred golot, balde i ikardi, koi mozea lesno da bidat golovi.
Podobri sme za nijansa, samo penalot kvari slika za prvovo, ke bide veselje po mediumi ako pobedi inter.

Kako i da e mnogu bolje izglea inter na teren koga sredinata e vakkva kakva sto e, a ne so vesino i galjardini.

Не може Марио да игра до Брозович, тоа е проблемот. Ги менува гледам со Валеро ама нема ефект и тоа.

Икарди е лош последниве натпревари, Перишич исто си продолжува по старо.

Келнерот денес ме изненади во офанзива, неколку добри центаршути, ама во дефанзива си играат мајтап со него, Шик со селкси финти го лета неколку пати.

Ханда, Асамоа и Балде најдобри.

kelnerot 3 pati pogodi igrac so centar sut, i toa dve bea klasicna tacna, ednata vleze, aj ona za perisic teska pozicija bese.
Ova sega se desava i nareden pat zaedno so haleevata kometa koga ke pominue pak.

A ikardi e indisponiran denes, loso se izvlekue od ofsajd, vleze u idealna prilika ja usra, pak e malku padnat u forma ama ene mu gi juve sledno kolo, pak da se vrati u normala ..

edit, eve go pak, katastrofalniot joao mario tacna mu servira, dzabe ...
i odma posle ova primame gol : )))

klasika

Добро пер, Ханданович не моеше да се фрли по топкава? Као да проба?

20 пати снимка пуштија, 20 пати фацана ко теле му ја глеам не се замара дечкото ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom