Фан Клуб: Интер

Не знам што е потажно, тоа што загубивме на утакмица кај што и Х ни одговараше, или замената Де Фрај-Миранда. Дно од тренер имаме, дно. На крај сиротите не можеа ниту да стигнат до голот на Тотенхем за да направат некоја шанса. Да имаше малку мозок ќелавиот, ќе го повлечеше Политано или Перишиќ и ќе го засилеше средниот ред кога влезе Ериксен. Тој 0 измени се додека не примивме гол. Грев, матер му ебам.

Пак нека задржава време од 19-та минута. Во второ игравме барем нешто, али и тоа беше далеку од некаков добар натпревар. Со ваква пичка на клупата ништо никогаш нема да направиме. Одличен скор за него во Англија бај д веј, 0-0-8.

Супер пристап од пичката тренерска, иде на реми и резултат а не ни знае да постави игра у одбрана, Никогаш не знаел, ама сепак се реши да се брани, и како тоа бидува у фудбалот го јадеше немиен против тим кој не беше нешто посебно денес, напротив, лоши беа тотенхе ама ни за вакви тоотенхем немаме капацитет на клупа што ќе знае тоа да го искористи и да иде на гол.

Ко и лани што немавме, кога у нормални околности со појак тренер у април ке бевме веќе у ЛШ, така и сеа, треси се до сам крај, не беше способен да го искористи неиграњето на меси кое беше поклон за нас, не беше способен и мизерниве тотенхем у лш да ги нападне, ништо не игравме да бидеме реални, не дека нешто тактички се браневме, едноставно ги остаија овие да напаѓаат и једина надеж дека ќе издржат за реми беше тотенхем сами да се ебаваат и да ја усерат, што секако не се деси. Не дека нешто ние ги неутрализиравме или кузнае што, кај знае ќељавиов такво нешто да изнду, нуб со скор 0-0-8 у Англија.

Иако сум оптимист против Барса дома, мислам дека на Вембли ќе изгубиме. Спалети пак ќе си оде на 0-0 таму и пак ќе го јајме заради тој пичкарски пристап.

То е то, толку со овај тренер. :toe:

Политано најдобар денес кај нас, и нормално него го вади. И измената од мастермајндот 0-0-8, кога треба да се брка резултат, Де Вриј< Миранда.

Абе уште вечерва отказ, му ебам копитото.

Da da toa e momentot, ednostavno moras da dades gol, pravis izmena vo koja takticki NISTO ne menuvas, ne vadis odbrana ili sredina za da ufrlis ofanziven fudbaler, vadis krilo za krilo, postavenosta na teren e bukvalno ista, nisto ne si promenil osven sto vesino malce poofanzivno otide radi vozdusnite dueli.
Vrska si nema be, toa odamna go imame ustanoveno, samo treba da se setime deka so torino na 2-2 u 92ta go stavase lautaro i toa e toa, kapiras deka deckovo ednostavno ne e za vakov klub a so takvi potezi, za nieden klub ne e zasto se maloumni i se kosat so logikata.

Де Вриј се повреди затоа беше заменет... сте запнале со таа измена.
Брозо колку точни пасови имаше? 2000? Ќе му наоѓаме статистика?
До 70 минута игра и после го нема, џогира како повреден. Никогаш нема да биде на некое си посебно ниво како што го правите и си го замислувате.

Де Вриј се повреди затоа беше заменет... сте запнале со таа измена.

И шо имат врска шо бил повреден Де Вриј? Морат штопер кога излегува, штопер да влезе???????????????????

Брка резултат, нема логика штопер да внесува, освен ако овој оди напред на нафрелени топку. Ама како што видовме не одеше

И шо имат врска шо бил повреден Де Вриј? Морат штопер кога излегува, штопер да влезе???????????????????
Нормална измена беше тоа за неговата тактичка замисла☺

Земи искритикувај ги дел од играчите што не знаат два паса да сврзат, Спалети што е пичка пичка е и таков ќе си остане.

Дамброзио не знам веќе што не сум му посакал, едноставно веќе сите клетви ми се потрошија, не знам како да го колнам... Стварно немам виден понеспособен играч, спор, тромав, не знае со топка, не знае одбрана, не знае напад, нема нешто што му фали во незнаењето.

Перишиќ е тежок криминал, и он ми е преку кур да му ебам све коцкасто у пичка.

Ако ни одговараше нерешено у Рим лани у задње коло, кур ќе гледавме годинава у вторник/среда.

Колку е Спалети крив, толку и играчите не знаат.

Колку е Спалети крив, толку и играчите не знаат.

Пошо Еибар има world class играчи и се 10 пути боље од Рома па ги лупнаа Реал од земја викендов. Се е до пристапот и колку реално ќе им се дозволи да играат. Кога ќе отидеш свесно да се браниш 90 минути обично вака завршуваат натпреварите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom