Фан Клуб: Интер

Абе јасно е тоа па и ти, нормално дека Торино е подобра екипа, ама муабетот ми беше за нивниот пристап и начин на игра. Тренер им е Мацари, совршено ни е познат на сите Интераши, затоа и така искоментирав. Според јачина на составот на хартија Мацари не е ни близу до максимумот на овој тим, а нема да ме чуди да лета ако врзе некоја серија слаби резултати на сред сезона.
Али која динамитка е овој Мацари, цела утакмица се воздржува да биде мирен, а чури од нервоза целиот. Му требаше ситна ситуација каде Фалке падна и овој се запали бидејќи немаше пенал, рипна од клупата кој ти знае што све изнакажа на 6тиот судија, главниот одма дојде и го истера на трибини. Овој газдата изгледа има платено човек што се врти околе него, бидејќи краток му е фитилот, склон е на испади, вчера кога рипна да се буни, тој човекот како телохрнител одма почна да го држи и да го смирува, али џабе е се, требаше да му ја затвори устата:D

Како и да е, нема поголема тачка од Мацари во цело првенство:D

Али која динамитка е овој Мацари, цела утакмица се воздржува да биде мирен, а чури од нервоза целиот. Му требаше ситна ситуација каде Фалке падна и овој се запали бидејќи немаше пенал, рипна од клупата кој ти знае што све изнакажа на 6тиот судија, главниот одма дојде и го истера на трибини. Овој газдата изгледа има платено човек што се врти околе него, бидејќи краток му е фитилот, склон е на испади, вчера кога рипна да се буни, тој човекот како телохрнител одма почна да го држи и да го смирува, али џабе е се, требаше да му ја затвори устата:D

Како и да е, нема поголема тачка од Мацари во цело првенство:D
Огин запали со фацата Џигимон, све допре вчера. А најсмешен беше кога прими гол Торино, му идеше да се гриза самиот по своето тело од нервоза. :D Ментален е Џигимон со таа зажарената фаца ака шмиргла.

Огин запали со фацата Џигимон, све допре вчера. А најсмешен беше кога прими гол Торино, му идеше да се гриза самиот по своето тело од нервоза. :D Ментален е Џигимон со таа зажарената фаца ака шмиргла.
Па да, се воздржа беше во ложата кај газдите, затоа остана мирен, а се гледаше ќе пукнеше од мука:D

Рафиња изгледа ке иде у Бетис , не само што ке не заебе Барса што не ни го дава Рафиња туку и што нема да можеме Жоао Марио да им го шитнеме на Бетис.

Јебал вас Модрич

Браво Интер, секоја чест, да ви ги ебам мајките на сите од прв до последен во управа. Рафиња-не го откупија и не го позајмија пак, Видал не го потпишаа зашо ќе го потпишувале Модриќ и на крајот останавме без ниту еден од тројцата. Епа ебете се дебили неписмени, сеа ќе се нервирам цела сезона со Весино. МРШ

Ја коа јадев гомна,не знаев и не разбирав...
Кур ме заболе и за сунинг и нивната моќ и за све коа пак ќе бидеме за смеење во фудбалскиот свет.
Полоша средина само милан има од нас од првите 5 екипи во италија.Ќе биде мртва борба за ебеното 4то место пак.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Не се секирајте, во јануари пак ќе позајмиме некого и таман последно коло Весино дава гол и си кулираме :kafence:

Не се секирајте и Манчестер си го има Брајтон (и лани чинам, изгубија од нив).

Абе посилни сме во средината од лани, нема збор тука, сепак Наинголан го земавме, ама мораа бар Рафиња да го спакуваат за да имаме повеќе опции.Нека игра Спалети со Раџа ко поофанзивен во средина и Броц и Гаљардини позади него, а напред Икарди, Ужасие и Кеита или Лаутаро, зашо другачие нема како. Раџа мислам дека најкорисен ќе е како поофанзивен, за дефанзивци во средина не е проблем, за извоз ги имаме. :D

Не се секираме за поразот, туку наеднаш сфатија колку многу ни фали тој еден играч во средина, и колкава беда се овие што ги имаме.

Да се надеваме дека Наинголан ќе нѐ опраи, инаку ништо не правиме.

Велев јас, со ништо не заслужија 9.5/10.
Единствено поради Наинголан (кој е салам трансфер) би им дал 8-ка.

Но поради Видал и Модрич им одземам 2, пошо испаднаа ептен аматери и тардоси!

Ajde spaleti imase opravduvanje za prviot natprevar nekompleten sostav ne dobro uigrani igraci i tn. Ama ovaa ne sme da se povtori veke ova sezona ne sme da ima izgovori za vakvi losi igri kako vo nedelata. Ako ne ja pobedat ova so torino im otide moralot i pak dva meseci nema da vidat pobeda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom