Фан Клуб: Интер

La FIGC ha deciso: no alla revoca, lo scudetto 2006 rimane all'Inter!!

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=52931

Поздрав до сите душмани на ИНТЕР!!! Титулата од 2006г. останува на Џузепе Меаца во Милано...Форца Интер!!!

Ја видовте ли реакцијата на Гасперини вчера по вториот гол на Пандев ? У себе си кажа : Лелее , овој почна голови да дава, а убаво му имав испланирано да грее клупа цела сезона.

Mark my words , дебелиот и мрзлив гз на горан има да трча како никогаш досега оваа сезона ! :)

Ја видовте ли реакцијата на Гасперини вчера по вториот гол на Пандев ? У себе си кажа : Лелее , овој почна голови да дава, а убаво му имав испланирано да грее клупа цела сезона.

Mark my words , дебелиот и мрзлив гз на горан има да трча како никогаш досега оваа сезона ! :)

СЕ ФАТИ ЗА ГЛАВА ГАСПЕРИНИ И СИ ВИКА ТУ ТАМАН САКАВМЕЕ ДА ГО ПРОДАДЕМЕ ОН ПОЧНА ГОЛОВИ ДА ДАВА.

June 13 - Sneijder: "Only God knows if I will stay at Inter." Mourinho: "I don't really know anything."

June 13 - Sneijder: "Only God knows if I will stay at Inter." Mourinho: "I don't really know anything."

June 23 - Galliani: "Cassano is very useful. He will make others laugh on the bench."

Alvarez has demonstrated immediately that he wants to copy his idol Zidane. Yesterday, he headbutted Ranocchia

July 15 - Juve to offer Melo and 20 million for Rossi. Villarreal: "20 million would be enough."

Од forzainterforums.com , интересени наслови :D

Умре надежта на Јуве,се надеваа на одземање на титулата на Интер епа сега нека патат!!!!:D

Јас навивав за Уругвај, сакав Аргентина да изгубат за побрзо да се вратат во тренинг кампот Занети, Камбијасо и Милито
--- надополнето: Jul 17, 2011 1:01 PM ---

Вистина е, јас имам исто така прочитано, Занети еден црвен во неговата кариера
Страшен податок за еден фудбалер, толку години играње во милион различни конкуренции и да добиеш само еден црвен.... Пример за тоа како треба да изгледа еден фудбалер.

Страшен податок за еден фудбалер, толку години играње во милион различни конкуренции и да добиеш само еден црвен.... Пример за тоа како треба да изгледа еден фудбалер.

Zanetti has not received a red card in more than eleven years. The last time he was sent off was on 17 February 1999 in a Coppa Italia

И тоа пред 12 години го добил тој црвен картон

Неам коментар.... Па и од челик да си, некат нерви ќе изгубиш, али очигледно Занети е од нешто што е повеќе од челик :)

Слушам Титулата сме ја изгубиле? Хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааахахахахаххахахаха! Epic..

Барам од фановите на Јувентус да се извинат, за сите погрдни зоборови упатени на адреса на клубот Интер, и на сите фанови, во врска со скудетото во 2006.

чао, пријатно.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom