Фан Клуб: Интер

Страшно е какви различни изданија има тимов во толку краток временски период. Дај нека изгубат денес и со Јуве и да не си ја мачиме душата за таа смрдена ЛШ.

Надвор убав ден а ја тортура ќе си вршам со Интер, мрш таму бе, лига шампиони ќе играле....

Леле жива среќа голов, дај сеа нека даваат уште еден за помирно да се прати до крај.

На крај лагано ќе тепаме... Изгледа ќе се бркаме до крај со Лацио и Рома

Еј само што се израдував, си викам уууух конечно рутинска победа и бап Сантон влага, одма грутка горчливост осетив во грлото. АБЕ СТАВИ ГО ДАЛБЕРТ ГОМНО, стави некој друг све ти ебам зашто ова лепрозно створење го ставаш ...........

Иначе акцијата за вториот гол :drk::drk::drk:[DOUBLEPOST=1524409130][/DOUBLEPOST]Срцето ми излета на крај, АБЕ СВЕ ВИ ЕБАМ ментално не можат со Киево два разлика да задржат...

Последно уредено:
go zasluzija tresenjevo na kraj pickive, na 0-2 15 priliki za tret gol propustija radi kurtasakot i pomislata deka ja imaat utakmicava.
Vesino posle ova definitivno e zacementiran na klupa, prethodno napred cist pas do perisic za zicer pozicija za gol pogresno dade, mu se naljutija i hrvatov i ikardi zasto ke se stavea u situacija 2 na 1 so golman ovie, na kraj radi nego gol primija zasto izgubi topka na svoja polovina.
Vo grc inace igrame nadvor od milano toa e fakt, ova karminov so go imaat na faci im stoi zasto se pickici u dusa pederive, sreka dadoa rano gol u vtoro i posle poopusteno vlegoa u natprevarot i odma druga slika bese, naednas znaea sto da praat pred golot na kievo, mozea komotno 3 gola da dadat denes da bea poprisebni i svesni deka i 0-2 nisto ne im garantira.

Inace ova na krajov nemase da bide priznaen, cist ofsajd bese, ali mater da im ebam sto od rutinska zavrsnica ova ni go priredija.

На почеток беа малце фатени у нозете, не им беше потегот со Карамох да се уфрла у средина повеке него ли по десно , после се корегираа. Наредно коло јувентус, утакимца што е од колосална важост и за двете екипи , поготово ако Наполи тепа вечер.

Ако изгубиме од јуве ке биде катастрофално од повеке аспекти , не само што ке изгубиме 3 бода туку нашиве кревки ко наполитанки ке паднат на морал и со тоа и пласман за ЛШ.

Уште стојам на тоа дека во директен дуел со Лацио ке одлучува дали ке се пласираме или не.

Со Јуве треба да се изигра машки.Поголем мотив има од ова?Да имаш потреба од бодови против арамииве на домашен терен.Да изгинат на теренот треба,да ораат.

Нема поголема мотивација од тоа да му земеш на Ѓубре титула и да добиеш три клучни можеби бодови во битката за ЛШ. Еве им шанса на нашиве идиоти да покажат од што се направени и како ќе се носат со огромниот притисок.

Срамота ќе биде да изгубат.
С Р А М О Т А
Јувентус е очаен сезонава.Ни бледа сенка не е на претходните 3 сезони.
Само да играат машки.Оти ако ми играат ко пичици без жар и борба ќе го прекршам лап топов.

Vo site derbi natprevari ovaa sezona izigravme nereseno osven ona na pocetokot so roma. I protiv juve ocekuvam nereseno

Naredno kolo imame moznost da I go zememze skudetoto na "starata k*rva I da gi napravime Napoli shampioni. So edna takva pobeda ke bidime I mnogu poblisku do Ls.

Vo edno takvo scenario, Napoli shampion a nie 4ti bi se raduval kako nie da SME osvoile skudeto!

Поголеми се шансите да го добиеме јувентус/рома/наполи отколку сасуоло/удинезе/спал.
Таква една гадна екипа е интер да стварно не знае чоек што да очекува!

А може и лаганица да не дигнат на клоци лоповите и да ми ебат и викенд и сВе!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom