Фан Клуб: Интер

Тешко против оваа одбрана на јуве со играч помалце, само некако ако се изнуди втор жолт, а малце фалеше со пјанич, едноставно не може у ваква ситуација да се наметне посериозна иницијатива а они на тоа и чекаат за контра и зицер ситуација за гол, повеќе од евидентно е тоа.

Омилен играч ми е али морам ова да го кажам..

Кој морон Ханданович со примениот гол... :boksix::yid:

Омилен играч ми е али морам ова да го кажам..

Кој морон Ханданович со примениот гол... :boksix::yid:
ne bese lesna bas taa kolku sto se cinese, plus i udri vo kandreva, ama go ima izgubeno refleksot za nijansa, morase barem da reagira nekako, ne u mesto da stoi, julione na ovie se frlase instiktivno i procenuvase kaj bi idela topkata, ne smee na vakva topka staticen da bide golman makar i da go primi golot.

Не бее, не е крив Спалети со Сантон цела сезона, еј од Њукасл го вративме да игра за нас.

Мршшшш

Тоа се дешава кога во игра ке внесеш мртвак како Сантон кој ни во Порденоне не би играл прва постава

posle ovaa izmena mislam oti spaleti treba da se povlece od trener ne samo od inter voopsto da se penzionira

ja izgubivme sezonata u 2 minuti radi prostilukot na spaleti ... glavite gore , vakvo ginenje na teren retko se gleda.

Ете го спалети : ))))
Ете и од каде потекнуе пичкарскиот менталитет на тимов, сантон уште невлезен директно кумува на гол ( со ханданович заедно ), какво гомно кељаво еј, каков пуст кретен и идиот, толку веруев у стокава ама е со вакви потези ми стана одвратен и одбивен.
Абе минут време не помина и потегот пичкарски му се удри од глава, и судии и све што не ебеа не ебеа, мораше да бидеме 10 на 10 на терен, ама ова со сантон и икарди не се заборава, кога си пичка у спорт увек ова ти се дешава, башка што после ова и Икарди нервозен x 1000000000 ке биде, со право.
Не икарди уствари, цел тим и навивачи сјеба ќељавиов, од херојски триумф до ова, со еден глуп проклет потег ни еба 100 мајки и нас и на наполи а и им направи услуга на јуве.

Готово. Додека е тренер Спалети и додека наш дрес носи Сантон ја не ги гледам овие. Најболна смрт им посакувам.

Капа доле за сите останати. Пораз не заслуживме.

Уште еднаш. Сантон и Спалети, умрете.

Нека фаќа патот со време икарди накај мадрид ако сака некој трофеј.Со сантон,весино,дамбо толку е...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Solzite na Ikardi kazuvaat se. Deckoto ne zasluzuva da ima takvo drvo od trener.

samio spaleti treba da se cukne vo glava i da si dade odkaz odma bez razmisluvane.[DOUBLEPOST=1524949034][/DOUBLEPOST]posle izmenata icardi santon go izgasiv strimot kako da sum znael deka taka glupost ke ne odnese u propast

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom