Фан Клуб: Интер

Kako znaat i umeat utre mora da pobedat protiv torino
Мора да се искористи киксот на Рома.
И со бод сме 3ти, ама добро би било да одиме на +2.

Торино игра добро во последно време, ама бодовите повеќе ни требаат нас, и ако одиграме како и во предходните кола не би требало да имаме проблем.

Мора да се искористи киксот на Рома.
И со бод сме 3ти, ама добро би било да одиме на +2.

Торино игра добро во последно време, ама бодовите повеќе ни требаат нас, и ако одиграме како и во предходните кола не би требало да имаме проблем.
toa mi e poenta utre ako treba i trevata neka ja iskopat ama mora da se pobedi i da se iskoristi kiksot na roma a nisto cudno i lazio da izigra nekoj X utre .

Пак сами ќе се победиме. Дај да си го земеме Конте ако го шуткаат на крај од сезона.

искрено сезонава перишиќ поќе ѓе напнува него шо ме бендисува.
ко да има една жичка во таа глата

Ова што го игра денес Дамброзио е најслабото издание на некој професионален фудбалер во историјата на спортот. Се молам да му се деси некоја многу сериозна повреда, се надевам дека ќе ме чуе горниот на овој голем ден христијански.

I koja mu e taa izmena Ranokija mesto Dambrosioo??? Izminative natprevari ne ubii so Eder, denes koga imase najmnogu potreba ne mu dava shansa.

Зашо Рафиња не играше прва минута? Брозович толку , 2-3 утакмици солидно па сега еба мајката....

Мацари со пичкарскиот фудбал ни извади 3 бода еј , тоа ти е Интер сезонава 0 континуираност. Го напраивме муабетот дека после колосалните шанси против Милан ке им падне моралот и ете им се задеси Торино. Ко кокичиња се еј , по сензитивно нешто од тим немам видено, да би бил спалети би го стаил Матераци како асистент само колку да им го дигне моралот после секој кикс, еве Гатузо со -4% искуство со урлање го врати Милан колку толку.

Аталанта , Каљари , Киево па Јувентус. Тоа ни е распоредот наредни 4 утакимци, додека Рома и Лацио играат мегу себе следно коло. Се мислам дека последно коло против Лацио ке одлучуе дали ке играме Лига Шампиони или не.

Нема менталитет оваа екипа, повеќе од очигледно е тоа. Леле колку сакам да им паднат авионите на екипи како Сасуоло, Торино, Аталанта и слични, СВЕ У ПИЧКА ДА ИМ ЕБАМ дно допирааат цела сезона и земаат нас не тепаат со ЕДЕН единствен удар кон голот. И во Милано ни земаа така два бода, канонада од шанси имавме и она крелено Фалке со селски удар од 20 метри ни даде гол.

Не ми се верува што све изнапромашивме, дури и нереално делува вака отпосле кога ќе размислиш. Нормално Сиригу партија на кариерата, следна со Беневенто дома ќе си даде 3 автогола и ќе го продадат во Пергокрема. Разочарувачки е перформансот на одредени играчи кога се под притисок, тука мислам на Перишиќ и Дамброзио, нарочито овој првиот. Ај Дамброзио ок, толку му се можностите, неписмен човек глупак ретардиран умрен, ама Перишиќ.... Ај еби си мајката веќе, ќе те чекам јас 5 месеци да фатиш форма, сипаници да фатиш да дае Господ.

ne go gledav natprevarot no spored rezultato sramota ne zasluzuvat LS eve sega e na 5to mesto ne iskoristivme kiks na roma no zatoa lazio koj igra i LE i Seria A uspeva da gi pobedi onie mizerni timovi koj za Inter se kako Barselona.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom