Фан Клуб: Интер

Браво за Брозович, уште еден одличен натпревар... без конкуренција беше играч на натпреварот.
Бевме многу подобри, да беше Икарди малку по присебен ке ги отпишевме Милан од борба за ЛШ, вака ке биде трката понеизвесна.

Можеби Милан потроши 250м, ама сеуште се далеку од нас со квалитет. Гатузо знае да ги мотивира, играаа со срце, не видов играч да не дава се од себе, ни еднаш не видов нивни играч на наша половина кога ние напаѓавме.

Проблем ни беше неспособноста на Дамбросио и лошата реализација на Икарди, се друго беше добро.

Brozovic e motm spored gds, 106 tocni podavanja ako razbrav dobro, iako loso otvori, ostatokot od mecot go izigra perfektno, mislam deka prv pat e da vrze tolkava niza na natprevari koi gi igra na visoko nivo, ocigledno e deka spaleti uspeva da go vadi maksimumot od ovoj igrac, vaka ne igral od koga e dojden, zboram za konstantnost vo igrata.

Prv pat posle 2005, vo 5 posledovatelni natprevari nemame primeno gol, mada odbranata cela sezona funkcionira dobro, malce primeni golovi imame, samo sto napadot i opsto igrata cela u napad i idejata za akcii i davanje golovi zatai edno dobri 2 ipol meseci.

Momentalno ova sto go gledame mozebi e i najdobroto sto moze da go izvadi spaleti od timov, steta sto kasno vo sezonata doaga inace momentalno trebase da imame komotna prednost pred konkurentite za LS, 4 prokleti poeni izgubija so krotone i spal, so poslednive a i so fiorentina u 90ta gol primivme za 1-1. Seuste sme vo igra za LS, ali sami i si go oteznavme patot do tamu, i toa bajagi, si natovarija pritisok na grb, a i vcerasnoto remi e psiholoski udar za ekipava, so ogled na promasenite ziceri. Kako i da e ako igrata ni e ista ko vo prethodnive dueli mozat da se pobedat i torino i atalanta na gosti, i dvete ekipi se slabi vo odbrana, valjda nema i tamu da zatai realizacijata.

Брозо почна да игра подобро откако Спалети му ја смени позицијата на теренот, тоа го потенцираше и он самиот во едно интервју, сега Брозо има повеќе простор за игра, го игра истото што го играше Валеро на почетокот од сезоната.

Брозо почна да игра подобро откако Спалети му ја смени позицијата на теренот, тоа го потенцираше и он самиот во едно интервју, сега Брозо има повеќе простор за игра, го игра истото што го играше Валеро на почетокот од сезоната.

Дај немојте за Броз ако Бога знајте, типот една на сто ја игра солидно остатокот е изгубен случај, не вреди да се спомени.

Не можам да си поверувам на очиве.Го фалите Брозович од утакмицата против Милан.Очигледно стандардите ви паднале.Ај видете само какви шутеви извади цел меч.Шутевите како јас со лева да пуцнам.И неколку пати еба чисти подавања кои што доколку ги погодеше беа чиста контра.

Дај немојте за Броз ако Бога знајте, типот една на сто ја игра солидно остатокот е изгубен случај, не вреди да се спомени.

Последните 3-4 натпревари Брозо игра повеќе од солидно, за наша среќа не е само еден натревар како што се научивме тоа да го видиме од него.

Никој не вика дека е класа играч, но за тоа што покажа овие 3-4 натпревари по ред, треба да му се даде подршка за да има мотив смотанот да игра уште подобро.

Јас мислам дека играчите кој треба да се седнат на клупа, се Кандрева, и Даброзио можеби и Галјардини.

Последните 3-4 натпревари Брозо игра повеќе од солидно, за наша среќа не е само еден натревар како што се научивме тоа да го видиме од него.

Никој не вика дека е класа играч, но за тоа што покажа овие 3-4 натпревари по ред, треба да му се даде подршка за да има мотив смотанот да игра уште подобро.

Јас мислам дека играчите кој треба да се седнат на клупа, се Кандрева, и Даброзио можеби и Галјардини.

Ок сѐ во ред тоа, ако одиграл подобро од другите нема смисла да се нигира, но муабетот ми беше дека не вреди да се спомене пошо во најмала рака 3 према 1 му се утакмиците во кои покажува солиден перформанс.

Сума сумарум = лош играч!

brozovic ako igra ko sto igra e top igrac za inter, rabotata e sto e nekonstanten, bar do sega.
Inace ne e samo od forumov, vo Italija se dosta faleni negovite performansi a za poslednava e izbran za igrac na natprevarot, sea koga se hejta se hejta, ama koga ke izigra vaka redno e da se pofali i daj boze na istovo da ostane do kraj na sezona, ako nisto drugo so plasman vo LS i so dobri igri na svetskoto moze da ripne pak nad 30ce za transfer periodot sto sledi.

Или не знаете да процените добра игра или зборувате само од инает...

Брозович ни беше еден од најдобрите играчи последниве натпревари. Можеби и клучен фактор што повротно бележиме добри резултати.

Покрива добро во дефанзива, знае да креира акција, знае да даде долга топка. Дава динамика на секоја акција...
Предходно не беше константен, правеше глупости ама за последниве натпревари не може да се каже лошо за него.

Везњак требал да шутира и да дава голови :pos::pos::pos: Зини земјо проголтај ме

Броз е ретардиран, не се бламирај!
Ќе го видите сеа во наредниве 5 како ќе заборави да игра.

Не го хајпувам копилето, само кажувам некои смешки што ги читам тука

Не го хајпувам копилето, само кажувам некои смешки што ги читам тука

Ок, дечкото само потенцираше колку е непрецизен, што не мора да значи дека мора да биди.

И Тоти ко везњак играше али утакмица не поминуваше без негов гол. Само потенцирам колкав осет имаше и прецизност со шут.

Везњак требал да шутира и да дава голови :pos::pos::pos: Зини земјо проголтај ме
Е ај ако не кога е сам на 16 метри везњакот нека додава до крила а?
Рече некој дека треба да шутира од секаде?Овај баш тоа го правеше и покрај тоа што шутот му е ко мене на левава што ми е.
Никој не одрекува и дека ни е главен играч последни утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom