@Syn
Како е можно сите тренери да се кај нас боси и катастрофа, а претходно или потоа се океј во други клубови?
Истото и за играчите важи.
Не мислиш дека не е само тренерот виновен?Некоја ''атмосфера'' владее во клубов што и да дојде се упропастува.
ova nekoj fudbalski ajnstajn samo moze da go izanalizira i da dade logicno objasnuvanje, ili barem nekakva teorija sto bi drzela voda
ubavo rece mislam
@VardarVoSrceto , koj i da dojde trener u inter naednas ko mozocen udar da dobiva : )))
Tocno e deka site bea od taa vtororazredna klapa na treneri, nekoi i beter, ama eden ke se pogodese be
Ali eve, ja zatoa se osvrnuvam konkretno na vcera, stilot na igra se temelese na krosevi, a vnatre eder, ustvari nie cela sezona toa go forsirame, ama i so eder li ? Ova se kosi so sekoja mozna logika, inter vcera vo napad sakase da dade gol od edna ista akcija, preku kros od krilata ili bekovite, narocito kanselo, tolku. Sansite inter da dade gol taka i so ikardi se mali, a ne pa so eder vnatre. Spaleti sekako e kataljarda pati pokadaren od mene ili bilo koj drug forumski menadzer, veruvam i on go znae toa taka da ili stanuva zbor za totalna nedisciplina i neposlusnost na igracite, ili covekov e apla limitiran i ova e negovata ideja za ovoj inter, sto e malce verojatno zasto na primer i so roma i so zenit neguvase razlicen fudbal. Ali edna rabota e sigurna, apsolutno nisto ne e smeneto na teren veke 3 meseci, valjda ima izbieno nekoj kurshlus u ekipava sto se desil periodot koga igraa so pordenone i udinese, na relacija trener - igraci, kako i pomegu samite igraci.
I moram da napomenam deka ic ne mi se sviga odnosot na upravata cel ovoj period, nit karantini nit svikuvanje na sostanoci, nit sobiranje na site u paket, treneri, igraci, da se najde problemot i resenie za istiot. Status quo sme na toj plan, a u megjuvreme apla toneme.