Фан Клуб: Интер

Па кога се неспособни после одбраната ни е крива... Абе се да им ебам изгниено

КАКО БЕ МЕЛО ГО СТАВАШ БЕ ЛЕЕЕЛЕЕЕЕ
Тури и кур на утакмицава

Дај бе нека изгубат Мело го става!!!!!!! Абе крв да им ебам на цела ретардирана управа!!!!!11

Фиорентина им доминира у сред милано со играч помалку :facepalm:.

Абе леле да му ебма мајката абе сме виделе Едер што може да направи, абе умрена управа е ова... Ова не е до тренерот ова е до ретардираните во управа, нека се распаднат се да им ебам

Ххахахаха ама се пукнаа тиквите бразилски

Бреј не ми се верува какви кретенчини го водат тимов. Абе да сум на место на Кинезите се би избркал почнувајќи од Занети.

Абе прееска на вести идеше дека у Јануари ќе сме имале 150м на располагање и дека сме целеле на Санчез? И ако да, кој кур на Санчез кога го иаме Кандрева а и Габи Гол за таму ? Џабе фрлање пари...

Мрш, за нигде победава. Виола да не им се десеше блек аутот на почетокот ќе не отвореа ко црна земја.
Ало бре у 20та минута имаш 3-0 и место да ја затвориш утакмицата ти се курчиш и глупираш. Со играч повеќе играш цело второ полувреме и јадеш тотална доминација на домашен терен, на страна зицерите што ги промашуваш ОД КУРТАШАК.
Панични измени, на полувреме надвор Кондогбија кој ја држеше цела средина сам, зашто, зашто имал жут картон и да си пробува нови идеи со Марио и Броз, ок е тоа ама ако играш против Козенца и имаш 10-0 резултат на полувреме а не 3-1 со Виола.

Место да си ја заклучиш утакмицата уште у прво полувреме со 4-0 предност па у продужение да влезе и Барбоса и Јоветиќ и некој од дечиштата што не играат, ти се курчиш. Мрш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom