Фан Клуб: Интер

Е Перишиќ е стварно ненормален, абе стрпај им 4-0 да не знаат кај се.

Дојде Фиго и нема трте мрте, дај да собереме пари сезонски карти да му купиме.

После може и Габи да го пуштат, редно време е.[DOUBLEPOST=1480364917][/DOUBLEPOST]Хахаха коментаторот на БеинСпортс: Доколку сега сте почнале да го гледате мечов, да, вистина е, резултатот е 3:0 :pos:

Многу добри топки делк овој Банега.

Ја чим ја иам ГГ1 за задњи пари, не даваат гол у прво - мирна нека ви биде душата ;))[DOUBLEPOST=1480365558][/DOUBLEPOST]
Ја чим ја иам ГГ1 за задњи пари, не даваат гол у прво - мирна нека ви биде душата ;))

Е кур да пушам какво говно погано сум :ban:

Ја чим ја иам ГГ1 за задњи пари, не даваат гол у прво - мирна нека ви биде душата ;))[DOUBLEPOST=1480365558][/DOUBLEPOST]

Е кур да пушам какво говно погано сум :ban:
Да Бог да ја прекинат и утре да се доигра.

100 постотните шанси на Перишиќ и Икарди сеа може да не коштаат знаејќи ја одбраната.
Добро брат смањи малце доживљај, да се искористуваа сите 100% шанси на светов Барса ќе имаше 400 000 голови дадено до сега сеонава, а Суарез 100 000. Олабави, не беше тоа 100% шанса на Икарди, двајца од позади со мајагери му влегоа, што сакаш да направи. Перишиќ ја еба работата јбг, ама човек е, од крв и месо, се дешава.

Кандрева исто, џабе даде гол, ем ја еба у одбрана, ем доста греши во напад, Брозо почна да дига раце толку мора да се вади а Кондо доби жолт и сеа ќе биде интересно.

Напуни ги сега за самодоверба уште 3 комада и свиркај си.

Нели веќе не се даваше црвен ако фаулира последен човек или у заблуда сум, инаку Икарди маестрално :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom