Фан Клуб: Интер

Кандрева исто, џабе даде гол, ем ја еба у одбрана, ем доста греши во напад, Брозо почна да дига раце толку мора да се вади а Кондо доби жолт и сеа ќе биде интересно.
Дамброзио бомбона беше па ајде Кандрева да го кудиме.

Кандрева исто, џабе даде гол, ем ја еба у одбрана, ем доста греши во напад, Брозо почна да дига раце толку мора да се вади а Кондо доби жолт и сеа ќе биде интересно.
:facepalm::facepalm::facepalm: Кандрева ја ебал у одбрана :facepalm::facepalm: А единствен стигна од напред до позади и да го брка играчот на Виола... Дај иди глеј друг спорт жити Деко.

малце претера со црвенио картон судиита можае да помине и со жолт.

Чист црвен бе, последен играч е, што да му даде ебаго, бонбонче ли?

Да не паднеше така тeaтрално Икарди , ке пројдеше азилантот со жут само

Последно уредено:
:facepalm::facepalm::facepalm: Кандрева ја ебал у одбрана :facepalm::facepalm: А единствен стигна од напред до позади и да го брка играчот на Виола... Дај иди глеј друг спорт жити Деко.
Абе Кандрева секако беше до играчот, не трчаше од напред за назад да стигне, едноставно таква им беше поставеноста, Дамбо може на трибини продавал виршли не знам кај бил ама таква беше поставеноста.

15232318_1499451460070543_6952985884448760028_n.jpg

и Банега 100 постотна :facepalm:[DOUBLEPOST=1480367978][/DOUBLEPOST]Жао и Икарди, абе мамицата у пизда да им ја ебам ако не победи Интер[DOUBLEPOST=1480368039][/DOUBLEPOST]Перишиќ :popce:

Kako би дигнал на клоци цела задна 4ка!И тоа ке почнам од Миранда,у тежок имбецил се претвори се да му ебам

Преку куров со промашениве шанси, дај еднаш некого да наполниме како што треба.

За вакво играње курташак треба шамари да јадат. Све ви ебам мртво, овој Икарди до сеа 2 топки ги има изгубено, у Трст ги има однесено ебате тоа шутот селски без осет.

Ако не влезе Барбоса нека умре цела екипа.[DOUBLEPOST=1480368282][/DOUBLEPOST]МАТЕР ДА ВИ ЕБАМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom