Фан Клуб: Интер

За тие што го хејтаат Кондогбија за 45 минути немал изгубено ни една топка, значи 0, Нула, Zero...

За тие што го хејтаат Кондогбија за 45 минути немал изгубено ни една топка, значи 0, Нула, Zero...
Dzabe ti e ako ja sjebas rabotata na 10 natprevari a izigras dobro na 1. Se page vo voda no da se nadevame deckoto ke prodolzi da pruza top performanci.

Добро игра Кондо на последниве 2-3 средби, само нека продужи вака. Вчера мислам дека беше заменет од тактичка природа, сепак во петок играат со Наполи па да биде скроз одморен и да не направи некој глуп црвен.

Не го хејтам воопшто, ама,,,
45 минути, 45 минути, 45 минути...
Шала на страна, може смешно звучи напишаното, ама стварно искина дечкото. Со оглед на тоа дека е платен 40 милиони и дека се мачи сезона и кусур да одигра асална утакмица, овие 2-3 настапи охрабруваат.

Добро игра Кондо на последниве 2-3 средби, само нека продужи вака. Вчера мислам дека беше заменет од тактичка природа, сепак во петок играат со Наполи па да биде скроз одморен и да не направи некој глуп црвен.
Вака по моето скромно познавање на фудбалот со сета почит кон тебе и Џонтра, мислам дека го извади поради жолтиот картон а натпреварот се играше во високо темпо, едноставно се колеа а позицијата на Кондогбија беше најпогодена што и се виде откако излезе примивме два гола, значи Кондогбија или ќе добиеше црвен до 60 минута или ќе бегаше од дуели.

Мора малку да го подобри тој сегмент и со Милан доби глупав жолт картон и после секој дуел му беше климав.[DOUBLEPOST=1480457591][/DOUBLEPOST]
Не го хејтам воопшто, ама,,,
45 минути, 45 минути, 45 минути...
Па толку играше го извади на полувреме поради жолтиот картон и високото темпо на игра.

На СаН Паоло у Серија А неаме добиено утакмица 200 години м? Утре е време Маурито да ги избуши!

Извини - Кобе богу на сезнаењето.

Последно уредено:
Otvoram gore 5-6 temi i koga procitav Sao paolo 30 sekundi mi zakoci mozokov, neznaev na koja tema sum se izgubiv skros , ne ja svajcav recenicava

Шо очекувате и вие од Казанова...жените го отепаа од барање и на чоекот глата му чади па нормално е да прави вакви пропусти..сега сигурно е некаде на маникир/педикир во некое модно студио односно си ја прави дневната рута :D

Шо очекувате и вие од Казанова...жените го отепаа од барање и на чоекот глата му чади па нормално е да прави вакви пропусти..сега сигурно е некаде на маникир/педикир во некое модно студио односно си ја прави дневната рута :D

Не ми ја љушти моликава :LOL::LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom