Џони Вајсмилер
Don't share my food
Шо чоек е овај Дарко

..немој аман не се клади бидејќи не сакам да го бришиш акаунтот,ќе нема после кој да ме насмеј па ќе останат само Џонтра и Стефан пациентите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да Интер има тим за Скудето ама има полунеписмен пациент на клупа и затоа ти кажав доколку се сменат некои работи во клубот ќе се кладам и за шампион. Сеа за сеа топ 3 и надеж за шампион.јас те прашав дали се кладиш дека Интер ќе биди шампион оти поназад прочитав нешто во смисла дека имате состав ако не се лажам и те прашвсм не се пичкари не врти муабети.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
НЕ сум ја тој шо треба да си ги собери ти си тој шо треба да си ги најди оти кладбрата прва т.е .прашањето беше мое не твое, јас ја поставив дали кладбата важи дека интер ќе освој скудето не ме интересира мене кој е тренер кој околности и останато. Ако имаш мадиња бујрум, ако не не ме замарај многу еднсотавно. А за твојте експертизи не ми се дискутира ги видовме ланиПа да Интер има тим за Скудето ама има полунеписмен пациент на клупа и затоа ти кажав доколку се сменат некои работи во клубот ќе се кладам и за шампион. Сеа за сеа топ 3 и надеж за шампион.
Ама едно сум сигурен дека после продажбата на Погба, Јувентус ќе изгори дури и во битката за Скудето, затоа ти викам собери си ги јајцата и фрли кладба.![]()
Па неспособноста на Манчини да ги игра најдобрите, после водство од 1-0 да ги вади напаѓачите и да не прави измени, да ги казнува најдобрите итн,итн,итн... Секој ќе мисли како тебе, ама штета не гледаш од носот подалеку, еве за да ме прочиташ сеа ќе ти кажам подобро покрај Перишиќ, Икарди, Јоветиќ. Љаиќ, Едер, Бијабијани и Паласио имаше натпревари каде што Интер играше со 9 дефанзивци плус Икарди кој во таков тим е само статива.[DOUBLEPOST=1469649573][/DOUBLEPOST]Интер имал тим за скудето..готово ќе ме умриш човече.
Штета а баш мислев дека имаш мадиња пошто нели Јувентус го имале најјакото меркато до сега. Јас да сум на твое место би се кладел, од кај знаеш може Погба ќе остане... Ајде собери храброст, докажи дека не си плачел лани додека губевте како магариња, докажи дека не си еден од тие кои бараа да ме банираат.НЕ сум ја тој шо треба да си ги собери ти си тој шо треба да си ги најди оти кладбрата прва т.е .прашањето беше мое не твое, јас ја поставив дали кладбата важи дека интер ќе освој скудето не ме интересира мене кој е тренер кој околности и останато. Ако имаш мадиња бујрум, ако не не ме замарај многу еднсотавно. А за твојте експертизи не ми се дискутира ги видовме ланитака да не ми кружи.
За топ 3 пишав неколку страни поназад јас шо мислам како мислам додека игравте со ПСЖ
Јас те предизвикав ти ми вртиш кладба, ако си ги најдиш мадињара и собериш кладба кажвај ти реков не ме интересира мене кој е тренер околности и остало прв поставив услов и кладба - Дали се кладиш дека Интер ќе освој скудето, не ми елаборирај, тесни широки, кратки куси не ме интересират ни оправдања ни ништо си ја пишав кладбата чоечки. Кажи си ДА или НЕ. Не биди детенце не врват финти и провокаци докажи со то шо ќе прифатиш мојата кладба немој бе не сум 20 годишно шанкуре со тие финти. Кажи си дарче цуценце ДА или НЕ ако не едноставно не замарај да знајме дека тие прибрана машкостаПа неспособноста на Манчини да ги игра најдобрите, после водство од 1-0 да ги вади напаѓачите и да не прави измени, да ги казнува најдобрите итн,итн,итн... Секој ќе мисли како тебе, ама штета не гледаш од носот подалеку, еве за да ме прочиташ сеа ќе ти кажам подобро покрај Перишиќ, Икарди, Јоветиќ. Љаиќ, Едер, Бијабијани и Паласио имаше натпревари каде што Интер играше со 9 дефанзивци плус Икарди кој во таков тим е само статива.[DOUBLEPOST=1469649573][/DOUBLEPOST]
Штета а баш мислев дека имаш мадиња пошто нели Јувентус го имале најјакото меркато до сега. Јас да сум на твое место би се кладел, од кај знаеш може Погба ќе остане... Ајде собери храброст, докажи дека не си плачел лани додека губевте како магариња, докажи дека не си еден од тие кои бараа да ме банираат.
Јас те предизвикав ти ми вртиш кладба, ако си ги најдиш мадињара и собериш кладба кажвај ти реков не ме интересира мене кој е тренер околности и остало прв поставив услов и кладба - Дали се кладиш дека Интер ќе освој скудето, не ми елаборирај, тесни широки, кратки куси не ме интересират ни оправдања ни ништо си ја пишав кладбата чоечки. Кажи си ДА или НЕ. Не биди детенце не врват финти и провокаци докажи со то шо ќе прифатиш мојата кладба немој бе не сум 20 годишно шанкуре со тие финти. Кажи си дарче цуценце ДА или НЕ ако не едноставно не замарај да знајме дека тие прибрана машкоста![]()
Недоквакан си убо реков, јас не реков нит ќе биди нит нема да биди мојата кладба која јас ја поставив спрема тебе е еднсотавна - Дали интер според тебе ќе е шампион. Значи јас реков дека нема да биди и ти поставувам кладба и сеа ти наместо да или не ми викаш ај важи кладбата е дека Јуве нема да биди шампион. Нема везе дарче срце значи не се калдиш и готово. НЕ ме интересира мене бур мур вирој потоци прашањето е сега. Рационалност бе, Даре не знајш шо значи зборот срце. Нeма везе крцкај си убав сиEве нека оценат другите кој нема мадиња да се клади јас ти викам дека Јуве нема да биде шампион ти викаш дека ќе биде... КЛАДБА.
Ама ајде еве ќе ти кажам ако дојде Де Бур спремен сум да се кладам дека Интер ќе биде шампион, со Манчини, Прандели или Леонардо топ 3 и желба за шампион. Сепак за човек да се клади мора да има некоја рационалност во кладбата, нешто што за тебе е мисловен поим.
Една купа безвезален мабет прочитах на темата, дајте некоја добра информација за тимот и некои новитети поврзани за тимот.
zs?Не купија Кинези.