Фан Клуб: Интер

Овој некој late-bloomer ќе да е, 27 години a тек сега се слуша за него, играл по Русија и Турција. Само да не излезе late-blooper...

Голема работа,ионака кога ќе имаат по 22-23 години ќе ги испратат сите во Џенова,Кремонезе и Пјаченца на позајмици и ќе скапаат во просечни клубови цела кариера како Андреоли.....бидејќи нашиот клуб и менаџмент се неписмени за водење на млади играчи и инволвирање во првиот тим
Апсолутно.
Затоа ич кур не ме боли за дечиштата, штом од таа генерација што освои младинска лига на шампиони со Страмачиони не искочи ниеден асален играч ондак од овие никад нема да искочи, а и Интер е бош тим за вадење таленти. У последниве 20 години едини таленти што излегле од школата и биле промовирани у прв тим се Балотели и Сантон.

Од таа генерација на Страма ниеден не успеа, едино Данкан што си игра стандардно у Сасуоло. Тој Беса мега талент кујзне кај е, Лонго супер напаѓачот у Фросиноне резерва, Ливаја се тепа кај стигне, Крисетиг резерва у Болоња, Романо кујзне кај е, Мбаје си игра у Болоња, Барди натака навака, Бенедети не постои, Бјанкети у Верона.
Ништо.

Апсолутно.
Затоа ич кур не ме боли за дечиштата, штом од таа генерација што освои младинска лига на шампиони со Страмачиони не искочи ниеден асален играч ондак од овие никад нема да искочи, а и Интер е бош тим за вадење таленти. У последниве 20 години едини таленти што излегле од школата и биле промовирани у прв тим се Балотели и Сантон.

Од таа генерација на Страма ниеден не успеа, едино Данкан што си игра стандардно у Сасуоло. Тој Беса мега талент кујзне кај е, Лонго супер напаѓачот у Фросиноне резерва, Ливаја се тепа кај стигне, Крисетиг резерва у Болоња, Романо кујзне кај е, Мбаје си игра у Болоња, Барди натака навака, Бенедети не постои, Бјанкети у Верона.
Ништо.
Бонучи до 2007 беше младинец играше за Интер. Овај Данкан добар играч е ма да не сум го гледал многу т.е. не сум обрнал внимание.

Бонучи до 2007 беше младинец играше за Интер. Овај Данкан добар играч е ма да не сум го гледал многу т.е. не сум обрнал внимание.
Абе добро такви имаше неколку, Сантон и Балотели беа првотимци, Балотели на 17 години изби у прв тим покрај напаѓачишта ко Ибра, Адријано, Круз, Креспо.

За вечерашниот натпревар многу не му се секирам дали ќе примиме гол,посекако го имаме Ханданович назад и се знае дека ќе му ги скини сите топки..за нападот е работата,кој ќе даде гол е проблемот..

Зошто Љаич воопшто не игра?

13047672_1139844009399070_3821809978697286456_o.jpg

Не е лош составов бе, е сеа како ќе изиграат е друга работа. Ако се измотивираат со пресинзи и чуда може да ги цофнеме.

Далеку од лош,ова е идеален состав у моментов,единствено љаич да се убаци у Фторо негде 60та по можност зависи од резултатот ( А НЕ У 89 ) како што си знае копачот

Офсајд голов, малку со ногата беше во офсајд ама каква завршница, браво Икарди!

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom