михајлович е чкартна верзија на Манчини што и не е случајност, му беше помошник, Милан бајаги се погоди да ги начекуем на тв, лани Сампдорија исто, буквално е слика и прилика на Манчини ја незнам Милан како ја прокоцкаа шансата со Сари летоска ...
Торино дојдоа десеткувани максимално и на хартија интер беа барса за нив, требаше да бидат утепани, прво глеав до пеналот, второ го изглеав и буквално ништо не изигравме, точно е дека индивидуални пацерски грешки не убија за кои не може да се криви манчини, али фактот дека не надиграа десеткуван торино, дека беа мртви, иде на негова душа. Мислам дека извади и погрешен состав, најмногу ради многуте играчи што беа дел од репрезентативниве мечеви, требаше некако да балансира макар у гнокури или као и да е и бијабијани се стартери. Перишич матер си еба периодов од играње, Брозович исто, Паласио е мртовец, денес едноставно со пола сили влезе тимов, Медел поише патуваше отколку што тренерираше со тимов, џабе е, овој коа треба да ротира не го праи тоа.
Штета стварно, али правата шанса ја пропуштија у Рим, на крај идеа ол ин на одбрана у чување на резултат што се косеше со секоја логика со оглед на изгледот на табелата, али лузер ко Манчини гарант си рекол остај ги вака, со лацио ке губат бодови, наместо после водството да им влезе со клизачи со оглед на тоа колку беа ранливи рома у тој натпревар.
еве денес што вика за тоа
There are periods of the season where things go your way and moments when you concede at every attempt. I think our problem is that we don’t kill games off. It happened against Roma too, we needed to be more determined and finish it off.
А Интер креира шанси секоја втора недела, како би креирале шанса и би го убиле мечот кога фрлиле све на една карта, Одбрана.
Све е веќе кажано за тренеров, мрзам менување на тренери ама Манчини едноставно не поседува капацитет за ваков тим и тоа е тоа, доби шанса, покажа што може и што не може, се надевам конечно ќе добиеме тренер адекватен за тимов, а со оглед дека Конте ојде у Челзи, не ми текнува кој би можел да дое и би бил способен да не опраи, не веруем дека Чоло ке си иде од атлетико сеа па ваљда да ни се посреќи со некој ко Сари и Наполи.