Фан Клуб: Интер

Овој барем проба, но тој ликот позади што прави, изгледа е некој од нашите, пошто сеуште не собрал храброст да се проба хаха.:LOL:

Инаку каде се некои експерти на овој форум кои јадеа трици и за Кутињо, дечкото стана страшен играч, не дека не беше и во Интер, се гледаше дека има огромен потенцијал и талент, но ние како и секогаш немаме трпение за млади таленти, башка сега осеќам во Ливерпул созреал и како играч, и премногу ми е криво што го дадовме за кило семки, како што ми е криво и за Ковачич, да им ебеш матер на сите во управа. Лузери сме у пичку матер.

Во глобала се слагам со тоево мислење, но што ако кај нас не успееше?
Криво ми е и мене, не велам не, но во прашање се два сосем спротивни типови на фудбал (англиски и италијански), мислам дека на Кутињо повеќе му одговара овој брз фудбал. А можда е и друго во прашање не велам не.

Истиот муабет и за Коман и Јуве. Едноставно не им одговара калчото, не знам како не ви е јасно. И Коман е добар у Баерн сеа ама у Јуве немаше поима, не ни играше многу многу до душа ама кога играше беше очај. Исто и Кутињо, не се снаоѓаше кај нас, Ливерпул и Англија му одговараат и си игра сосема океј.
Е сеа тоа што го шитнавме за малце пари пред 3 години е друг муабет, да го продававме денеска ќе му лапневме 30 милиони ко за Ковачиќ ко из шале.

11951242_1117234308326707_3464016662319303277_n.jpg

Не знам дали е храбар или луд со формацијава. Ама ете, баравме офанзивно, еве офанзивно. Нека изиграат сеа.

Нема што храбар или луд Интер мора да иде на победа нема што друго да бара, Рома е таа што може да тактизира.

Ако не тепаме денеска отиде шансата за ЛШ, и уште една катастрофална сезона...

Перишиќ е благо ретардиран, наместо да ја шутне ја врти, идиот глуп.

Судијава е изгубен у просторот, малоумен.[DOUBLEPOST=1458419617][/DOUBLEPOST]НЕма бе овој е ретардиран Орасто

Види го овој Орсато каков фаул му свирна на Грозни. Двајцата надвор од терен тој свири фаул у напад, а и да беа внатре немаше теорија од фаул.
Нема врска.

Добро играме коа напаѓаме, не знам зашто на моменти толку се повлекуваат назад. Кај Рома само Ел Шарави што праи проблеми иначе другиве се мачкина кашлица, Пероти 2 пати не пипна топка, Салах нема 2 чисти од фудбал. Ниту еднаш не го помина Нагатомо.
Заради една глупост на Дамброзио ќе примевме глуп гол. Ништо не се појаки овие, дури и послаби се, одбраната им е крш.
Малце посконцентрирано, Брозовиќ малце попаметно да игра и ќе им даеме 1,2 гола и кој ги ебе.

со отворена копачка над половина у шенаесетник на Интер не свири опасна игра, тоа не беше кикс на Дамбо

Брозо ни за кило семки не го даваме

AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само да не се повлечат сега...[DOUBLEPOST=1458421642][/DOUBLEPOST]Не ми е јасно како е ова на Медел фаул, дали е нормален Орсато!!!

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom