Тоа е брат, добро е да има различни размислувањаА бе се ми е јасно како ќе биде, јас си пишувам Meazza ми вика биди оптимист, Џони не вика ништо... Може да си пишеме што сакаме, реалноста оваа е. Еве и тој што го правел видеото е на иста бранова со нас, значи навивачите насекаде веќе сваќаат дека не ни чини работата...
Мислим дек си у грешка од наредна сезона се воведува.Тоа се воведува од сезоната 2012/13
Со 15-20 милиони се купува еден онака солиден играч, далеку од играчиште, само зборам за средина или напад.Тоа е брат, добро е да има различни размислувања
Јас ја кажав мојата логика... Имаме неколку играчи кои се непотребни а може да се извадат многу пари на нив, Морати не е луд да троши којзнае колку пари но сигурен сум дека околу 15-20 милиони лесно може да издвои за нови трансфери а имаме добар и тим на кој му треба само освежување а не целосен ремонт.
Епа тогаш моја грешкаМислим дек си у грешка од наредна сезона се воведува.
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13.
Веќе во 2012-2013 мислам дека ќе играат 4 Германски тима.
Јас мислам дека тука грешиш...со вакво размислување и Милан остануваше со прстот враце со години бидејќи Беруслкони не му се даваше пари и очекуваше чуда од Сидорф,Пирло и Инзаги на стари години....Реално гледано моментално Морати нема кој знае колку за трошење но тие што ги има сака внимателно и прецизно да ги потроши на корисни трансфери и поради тоа не брза со трансфери...тренерот како што напоменав е најмал проблем (според мене) бидејќи во тимот требаат млади квалитетни момци кој ќе го променат начинот на игра а не да ги гледаме Занети,Камбиасо,Мота,Станкович,Мајкон,Киву,Милито кај што се влечкаат по теренот и неможат да истрчаат 20 километри сите заедно..поради оваа причина мислам дека ни треба ремонт но што да прави и Морати кога нема пари за трошење а и него му е јасно дека ни треба ремонт....јбг и оваа сезона ќе се молиме на Ето и Снајдер да не вадат со малите екипи..а во дерби натпреварите треба да бидиме среќни ако постигниме барем по еден гол на двата натпревари против Милан и Јувентус...Тоа е брат, добро е да има различни размислувања
Јас ја кажав мојата логика... Имаме неколку играчи кои се непотребни а може да се извадат многу пари на нив, Морати не е луд да троши којзнае колку пари но сигурен сум дека околу 15-20 милиони лесно може да издвои за нови трансфери а имаме добар и тим на кој му треба само освежување а не целосен ремонт.
дизастерМуабет пред некоја година , исти период :
"Топ , Мурињо донесе нови засилувања едвај чекам да ги видам во дресот на Интер,, СНАЈДЕР !!! ЈЕЕЕ! "
Муабет пред неколку минути :
"(збор кој е во целосна контраст со ТОП!)!!,, Тешка битка мегу Гасперини и Зола , Карњљѕжа ке потпише 3 годишен договор деновиве"
ЊТФ ис хепенинг ту ас?!?!?
Иосоно дојди си ти кај нас,шампиони сме,тимот го подмладивме,ни фали само една замена за Пирло и да си тркаламе !Значи ова руководствово е толку вон форма што и Марли и Сасуке ни се изнервираа...
А не, ќе треба да најдеш некој од фановите од 2005, од тие што се палат на титули. Башка за Менхетен 6 маички ќе ти требаат, има многу личности во негоИосоно дојди си ти кај нас,шампиони сме,тимот го подмладивме,ни фали само една замена за Пирло и да си тркаламе !
Земај ги Син и Менхетн и да ви поделиме маичи.