D
Darko_ufo
Гостин
More sega Roma ako go lapne Murinho, ke bide interesno. Znam deka e naucna fantastika ali zasto da ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред, али ја брат уопште не осеќам некоја потреба Мурињо да седне на клупата на Интер. Многу го почитувам, еден од нашите најтрофејни тренери, ни донесе Триплета, али он моментално нема што да бара во Интер. Конечно после 4 години личиме на тим, Манчио ги среди колку толку работите, и сеа пак Мурињо да дојде за да после 1-2 години му прдне дека треба да оди во Барса или Баерн по “нови предизвици“? Не фала, кој го ебе најискрено, помина неговото во Интер, фала му за се, можеби некогаш повторно ќе биде на кормилото на Интер, али тоа не смее да биде случај сега.Па добро нели збориме што би било кад би било.Инаку знам дека не би дошол..
доста бе клошари да не беше Мурињо немаше да се курчиме во маало и на форуми со триплета приказни![]()
Брат ние моментално пекаме за пласман у ЛШ... Не се летајте одма. Манчини нека избори пласман у ЛШ или нека освои титула сеа па летоска АКО САКА нека си иде.A ако ја дувне летоска манчо како шо се шушка?Ке цицаме палци тогаш
Башка пак ке ви повторам,лш манчо е тутуле бале,една голема 0!
А ние нели пекаме за таму?
nema da ja duvne, ke dobie nov dogovor i ke stane ona sto se trenerite u anglija, menadzer u prava smisla na zbor, toa e planot na Tohir, pogotovo ako dostavi titula godinava. So titula i zagarantiran plasman vo grupna faza od LS, timot i definitivno finansiski boost ke dobie i toa ke bide toa, a on vo vakva situacija cim napravi super tim, vo takva mozeme samo da pretpostavime ...A ако ја дувне летоска манчо како шо се шушка?Ке цицаме палци тогаш
Башка пак ке ви повторам,лш манчо е тутуле бале,една голема 0!
А ние нели пекаме за таму?