Фан Клуб: Интер

Па добро нели збориме што би било кад би било.Инаку знам дека не би дошол..
Во ред, али ја брат уопште не осеќам некоја потреба Мурињо да седне на клупата на Интер. Многу го почитувам, еден од нашите најтрофејни тренери, ни донесе Триплета, али он моментално нема што да бара во Интер. Конечно после 4 години личиме на тим, Манчио ги среди колку толку работите, и сеа пак Мурињо да дојде за да после 1-2 години му прдне дека треба да оди во Барса или Баерн по “нови предизвици“? Не фала, кој го ебе најискрено, помина неговото во Интер, фала му за се, можеби некогаш повторно ќе биде на кормилото на Интер, али тоа не смее да биде случај сега.

доста бе клошари да не беше Мурињо немаше да се курчиме во маало и на форуми со триплета приказни :D

Не сме му интересни, нема пари кај нас, не се замара со позајмици.

доста бе клошари да не беше Мурињо немаше да се курчиме во маало и на форуми со триплета приказни :D
PA-11914653.jpg

A ако ја дувне летоска манчо како шо се шушка?Ке цицаме палци тогаш :)
Башка пак ке ви повторам,лш манчо е тутуле бале,една голема 0!
А ние нели пекаме за таму?

Брат ние моментално пекаме за пласман у ЛШ... Не се летајте одма. Манчини нека избори пласман у ЛШ или нека освои титула сеа па летоска АКО САКА нека си иде.
Утре ако Манчини поднесе оставка нормално дека нема да имам ништо против Мурињо да дојде, ама сега додека е Манчини тренер никад не би го отпуштил за да го зеам Мурињо пак.

Нека бидам смешен и ментален ама ја после Манчини сакам еден од Симеоне или Блан пред Мурџо.

apsurdno e navivac na inter da go hejta murinjo, ipak e legenda u klubov, edinstven u eden segment u 100 godisna istorija na timov, dovolno za da ne se zbori loso za nego ...
Samo maana mu e sto bese lovec na predizvici, u Inter imase Se, ne smeese da gi napusti, nema pogolem predizvik od toa da stanes nesto sto Fergi e za United, bukvalno sinonim za samiot fudbalski klub.

Inace deka Mancini e tapa u LS toa e tocno, AMA, da pocekame malce, da vidime kako ke evoluira kako trener, odnosno menadzer, togas za togas, sega za sega, a vo momentov bukvalno gi nadmina ocekuvanjata i na najgolemite optimisti vo vrska so nego i Inter, i toa bukvalno na sekoe pole.[DOUBLEPOST=1450374127][/DOUBLEPOST]
nema da ja duvne, ke dobie nov dogovor i ke stane ona sto se trenerite u anglija, menadzer u prava smisla na zbor, toa e planot na Tohir, pogotovo ako dostavi titula godinava. So titula i zagarantiran plasman vo grupna faza od LS, timot i definitivno finansiski boost ke dobie i toa ke bide toa, a on vo vakva situacija cim napravi super tim, vo takva mozeme samo da pretpostavime ...
Murinjo za da nekoj saka da se vrati, ke treba mancini da fejlne u inter, znaci taa licnost pod difolt se nadeva na fejlnata sezona sto e smesno i debilno, a i ako si otide mancini, prva opcija za timov mislam deka ke bide Konte.

Последно уредено:
Абе каков Конте, за кур ми е Конте... Блан и Симеоне се Фергусон за периклето.

Да не ми се нафрлите веднаш со реплики,за мене МУРИЊО е добредојден во секое време во ИНТЕР!Едно големо ДА за Специјалниот во ГРАНДЕ ИНТЕР!
Моментално температурата е +6 иако е зима!

Хаха, почна овие сега и Мурињо да не им чини.
Не викам дека е толку лош менаџер Манчини, али би го сменил со Мурињо во секое време, да не ве лаже моменталната состојба, бидејќи има уште многу да се игра, сега ќе почне тоа поинтересното.

Да е паметен Мурињо сега, нека цица плата од Челзи до летото, после тоа нека се врати во Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom