Фан Клуб: Интер

Не го серете Манај бе, да не ја промашеше он топката немаше Паласио да даде гол. :D

Позитива од вчера, освен резултатот нормално, е што видовме дека можеме да постигнеме голови без Икарди, Љаич, Јоветич, Перишич. Сепак не игравме против јак противник но може да се извади и мешан состав против лигашки натпревари доколку има потреба (повреди, казни, одмор).

Биабиани, Брозович, Монтоја, Кондогбија и Гнокури треба повеќе шанси да добиваат како стартери.

Исто да го пофалам и Карицо спаси на 2-3 пати.

Можеби е прерано да зборувам ама од оваа перспектива Брозович се погоди подобар и покорисен играч од Ковачич каде сите фанови на Интер се трескаа да не се продава бидејќи го гледале како предводник на новиот Интер..а тој кутриот досега 60 минути нема изиграно за Реал Мадрид во сите натпреварувања,теренот не знае како изгледа...Брозович што дојде како анонимец за кафе-пари стигна да биди меѓу најдобрите поединци во тимот што прават разлика,а мајтап си праевме со неговата фаца и неговото образование ..и тоа 3-4 позиции покрива да си еби глата дрвена...Hail for Brozo

10489898_10208314277401743_6685831707590097261_n.jpg
[DOUBLEPOST=1450289000][/DOUBLEPOST]
Можеби е прерано да зборувам ама од оваа перспектива Брозович се погоди подобар и покорисен играч од Ковачич каде сите фанови на Интер се трескаа да не се продава бидејќи го гледале како предводник на новиот Интер..а тој кутриот досега 60 минути нема изиграно за Реал Мадрид во сите натпреварувања,теренот не знае како изгледа...Брозович што дојде како анонимец за кафе-пари стигна да биди меѓу најдобрите поединци во тимот што прават разлика,а мајтап си праевме со неговата фаца и неговото образование ..и тоа 3-4 позиции покрива да си еби глата дрвена...Hail for Brozo
Кој си нема во главата, си има во нозете.

сега Мурињо да е паметен да земе одмор година дена, па на лето назад во Интер да се врсти, да му покаже на светот дека Челзи било само лоша епизода. Со уште една триплета би им ги затнал муцките :D

сега Мурињо да е паметен да земе одмор година дена, па на лето назад во Интер да се врсти, да му покаже на светот дека Челзи било само лоша епизода. Со уште една триплета би им ги затнал муцките :D

Нема шанси,како така големиот стручњак Манчини да си замине од клубот..немој да помислуваш на такви црни сценарија те молам

За кур ми е назад.
ХЕехехеххе
Абе ти си ѕвер бе жими се!!
Да има господ (а има) да може летоска да го вратат ама минимум 10 години да се обврзе да остане тука,има на ушка од Лондон до Милано да го носам
Мада чисто сумљам дека би се вратил...

Искрено, најискрено, ЗА КУРОВ МИ Е МУРИЊО. Ич кур не ме боли за него, кога можеше како пичка да си отиде истата вечер кога освои ЛШ, а и кога можеше да се договара со Реал Мадрид 2-3 месеци унапред да биде нивни тренер, така и сега може да се наведне и да ми го испуши паланечкиов. За кој кур да го мењаме Манчио бе, што му фали?? Ај кажете дали заслужува да биде сменет? Нека си тера Мурињо даље у кариерата, он со Интер заврши. Не ми треба уште едно такво пичкарење и одма палење на првата понуда од Реал/Баерн/Барса.

Искрено, најискрено, ЗА КУРОВ МИ Е МУРИЊО. Ич кур не ме боли за него, кога можеше како пичка да си отиде истата вечер кога освои ЛШ, а и кога можеше да се договара со Реал Мадрид 2-3 месеци унапред да биде нивни тренер, така и сега може да се наведне и да ми го испуши паланечкиов. За кој кур да го мењаме Манчио бе, што му фали?? Ај кажете дали заслужува да биде сменет? Нека си тера Мурињо даље у кариерата, он со Интер заврши. Не ми треба уште едно такво пичкарење и одма палење на првата понуда од Реал/Баерн/Барса.
Ке видиш за што ке ти е Мурињо ако догодина играме лш.;)

Ке видиш за што ке ти е Мурињо ако догодина играме лш.;)
А секако дека лингурот ќе дојде во вака несреден Интер, нема проблем. Он сака готови тимови, не се умара со друго. :)

ХЕехехеххе
Абе ти си ѕвер бе жими се!!
Да има господ (а има) да може летоска да го вратат ама минимум 10 години да се обврзе да остане тука,има на ушка од Лондон до Милано да го носам
Мада чисто сумљам дека би се вратил...
И ти си ѕвер жими се!!
Минимум 10 години да се обврзе да остане тука :pos::pos::pos::pos::pos:

Моментално нема потреба од Мурињо нити било кој друг додека Манчини е таму кај што е тренутно. Друга беше ситуацијата во 2008ма, тогаш никако не смееше да се испушти Мурињо ама сега, денешниов Мурџо кој во последниве 5 години има ист број на титули колку и откази па и не би се потресувал толку да се врати назад.
Пре би седел со Манчини, Симеоне, Блан него Мурињо.

А секако дека лингурот ќе дојде во вака несреден Интер, нема проблем. Он сака готови тимови, не се умара со друго. :)
Па добро нели збориме што би било кад би било.Инаку знам дека не би дошол..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom