Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај глеаш шишка неук еден. Вака треба

И пак сум јебо како Џони ти ебам копитото.

Зошто мислев дека си некој на кој што го познавам татко му, коњу. Јасно ти е сега, небитен гад низаеден.

Oва е таа шишка бе.

Или кога се појави ваков лани кога ни ги даваа шушкавците со тоа растафаријанската облека коа јадевте макарони со Син у Мондано.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Oва е таа шишка бе.

Или кога се појави ваков лани кога ни ги даваа шушкавците со тоа растафаријанската облека коа јадевте макарони со Син у Мондано.
Шишка неам скоро година, нејсе шо би рекол сатанистот и тоа е бољи него вака да изгледам. Со педерски шалвари. Не е на арно кога и Камбијасо има бољи фриз пред 30 години.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ај бе пријавете се таму у ''најубави форумџии'' не се какајте тука, таму ќе ви објаснат кој има боље фризура.
Стекот е коњов или некој друг ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шишка неам скоро година, нејсе шо би рекол сатанистот и тоа е бољи него вака да изгледам. Со педерски шалвари. Не е на арно кога и Камбијасо има бољи фриз пред 30 години.
Последен пат коа те видов на ова личеше

И кој КаНбијасо бе да ти ебам бучен козјак жутата маица и коцкастите Вавринка шорцеви

ова е таа класа што ја поседувам.
И не се шалвари тоа, него обични тренерки од 590 денари што ми ги украдоа у Милано, раперски спуштени до пола гз.

Овој со евентите носи шалвари како жените у Сараево пред 40 години што носеле.

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Последен пат коа те видов на ова личеше

И кој КаНбијасо бе да ти ебам бучен козјак жутата маица и коцкастите Вавринка шорцеви

ова е таа класа што ја поседувам.
И не се шалвари тоа, него обични тренерки од 590 денари што ми ги украдоа у Милано, раперски спуштени до пола гз.

Овој со евентите носи шалвари како жените у Сараево пред 40 години што носеле.
Која класа бе опинок еден. Последен пат ваков бев.

Бред Пит си е Бред Пит.

Kajgana Shop

На врв Bottom