Фан Клуб: Интер

И после Јоветиќ и Перишиќ ќе има IN трансфер сигурно, резерва шпиц мора да се најде, некое искусно копиле што ќе знае што да праи коа ќе се мачиме, некој џокер као Круз цвеќарот, иначе најбољи стрелец кај нас под Манчини.
alessando-matri.jpg

Ако продужи вака ќе треба да збираме по некој динар за кредит да му стаиме се утепа од звонење

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Ај со срека нека ни е Јојо!!!Официјално е нов играч на Интер!Позајмица со можен откуп за 15 милиони еура!Според мене чист грабеж,одличен играч,само да не го тераат малерите од лани :)

Кај Јојо повредите се проблем, онака е машина од играч. Да се надеваме дека нема да има проблем со повреди и такви срања... Очекувам многу од него, он е играч кој може многу да смени во играта на еден тим и да реши утакмица со еден потег. И не знам дали приметивте ама Хернанес игра одлично на пријателскиве, очигледно ја држи формата од завршниот дел на прошлата сезона.

После со комшикиве, иако е пријателска сакам да ги плеснеме, онака за здравје. :D

и со Перса е сфе договорено,се чека само Шачко да потпише со Шалке кои пак ги прифатил нивните услови.

Ете две разорни крила добиваме,Манчини ако не ги уигра сега како што треба сфе да му ебам под список,сто црнци да го силуваат.

Уште бекап напаѓач на Икарди,а гледам се спомнува деновиве Дрогба.
За патосот спласнаа шпекулациите,но веруем работат во тајност и за таа позиција.

Нагасан изгледа ќе иде во Галата,а ние од Галата ќе го земеме Алекс Телес.
Мело се договорил со Интер и ќе имал годишна плата од 3.1 милион.

Сантон ако го продадат,премногу ќе се изглупираат,ко да нема други играчи за бркање и продавање.

Дали се нормални, публика има за да ги гледа а тие излегуваат со Ш состави...

INTER (4-2-3-1) : 30 Carrizo; 21 Santon, 6 Andreolli, 56 Popa, 55 Nagatomo;Gnoukouri 27, 19 Taider; 92 Baldini, 44 Delgado, 93 Dimarco; Longo

MILAN (4-3-3) : Lopez 23; 96 Calabria, 33 Alex, 15 Ely, 2 De Sciglio; 16 Poles, 34 De Jong, 91 Bertolacci; 10 Honda; 78 Niang, 21 Matri

Манчини сеа си мисли којзнае колкав факен е што игра со оваа постава да му ебам тоа фацата што личи на Раде Рогожаров

Околу утакмицава нема многу да коментирам,ама ако вака игра кондомбија коа ке почне сезоната,има да биде најголем фејл на сите времиња!Поголем и од кварезма и мансини заедно!

Околу утакмицава нема многу да коментирам,ама ако вака игра кондомбија коа ке почне сезоната,има да биде најголем фејл на сите времиња!Поголем и од кварезма и мансини заедно!
Значи Кондогбија со секој допир со топката покажува зошто е толку купен и ја покажува својата класа.Знае да проигра во прав момент,да повлече напред и да затвори позади баш онака како што треба.Сеа вие што очекувате да гине на терен на пријателска утакмица е ваш проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom