Фан Клуб: Интер

@Штраф, У реду е тоа дека ако сам сака да си оди дека не можеме да го држиме со сила, али јас до сеа нигде не видов изјава на Снајдер дека сака да си оди.....

Изјава нема никаде да видиш таква дури и откако хипотетички ќе си замине, но некои од информациите на сајтовите блиски до Интер како и оваа фамава со Челзи упатуваат на тоа.

Останува прашањето, дали Морати ќе има муда како Поцо па да побара некоја луда сума од 50 милиони, па да се ценкаме и да видиме колку им е потребен...

Кришито потпишал за Наполи, следна година ќе ни го плескаат газето како на мали деца.

Не знам Иосоно јас и покрај тие коефициенти и шпекулации не верувам дека Снајдер ќе си отиде.

И јас до 1.40 ќе бидам оптимист, после тоа уплаќам :)

Како што стигнала работата не е на арно...ако не ангажираме некое асолно засилување до 15-ти јуни јас ќе удрам на штрајк на форумов:D

Добро бе колку пари сака оној за Санчез?!?!? 50.000.000?!?!? Станува ко трансферот со Снајдер -.- ,,, епа нека иде у Барса нека грее глупа кога во Интер има загарантиран првотимски статус... и кај исчезнаа шпекулациите со имињта како Тевез и слично?!? Ми се врака филмот од лани со трансфериве...

Таа дека Кришито потпишал за Наполи или таа дека Наполи ќе не плеска по газињата? :)
па тоа што потпишал за Наполи... а тоа кој ќе не плеска по газињата е релативна работа... доколку не се освежиме со едно 3-4 НЕКАРЖА засилувања, ќе бидеме тоа што беше Ѓубрентус оваа сезона...

Кришито потпишал за Наполи, следна година ќе ни го плескаат газето како на мали деца.
Јакиот играч Кришито, нека иде и онака ќе беше вишок а ако го земевме ќе го земевме само затоа што беше италјанец ништо друго

За која лига збориме?

Македонска прва лига,наводно Кирца наш имал “сигурни“ информации дека лигата ќе се проширела :pos:

Петиција да се вратат старите икони !!

Јакиот играч Кришито, нека иде и онака ќе беше вишок а ако го земевме ќе го земевме само затоа што беше италјанец ништо друго
Абе не можеш да кажеш дека не е добар играч, јас не реков буквално дека Кришито ќе не гази туку целиот состав ќе им биде појак од нашиот, се разбира ако останеме со овие старци во тимот.

Интер треба да плати 3,5 мил евра на Џенова за да го откупи Карја, и најверојатно тоа е завршена работа.
Кога веќе Морати има пари за фрлање, подобро тие да се дадат во добротворни цели, барем некој ке види добро од нив.

^ Интер сака да даде 50% од Наталино на Џенова за да ја намали сумата од 3.5м.
facepalm.gif

50% од Наталино = ќе биде у целосна сопственост на Џенова, зашо сеа е пола наш, пола нивни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom