- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.537
- Поени од реакции
- 119.499
@Штраф, У реду е тоа дека ако сам сака да си оди дека не можеме да го држиме со сила, али јас до сеа нигде не видов изјава на Снајдер дека сака да си оди.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ми се допаѓа оваа вест.....Кришито потпишал за Наполи, следна година ќе ни го плескаат газето како на мали деца.
Таа дека Кришито потпишал за Наполи или таа дека Наполи ќе не плеска по газињата?не ми се допаѓа оваа вест.....
па тоа што потпишал за Наполи... а тоа кој ќе не плеска по газињата е релативна работа... доколку не се освежиме со едно 3-4 НЕКАРЖА засилувања, ќе бидеме тоа што беше Ѓубрентус оваа сезона...Таа дека Кришито потпишал за Наполи или таа дека Наполи ќе не плеска по газињата?![]()
Јакиот играч Кришито, нека иде и онака ќе беше вишок а ако го земевме ќе го земевме само затоа што беше италјанец ништо другоКришито потпишал за Наполи, следна година ќе ни го плескаат газето како на мали деца.
За која лига збориме?
Абе не можеш да кажеш дека не е добар играч, јас не реков буквално дека Кришито ќе не гази туку целиот состав ќе им биде појак од нашиот, се разбира ако останеме со овие старци во тимот.Јакиот играч Кришито, нека иде и онака ќе беше вишок а ако го земевме ќе го земевме само затоа што беше италјанец ништо друго