Фан Клуб: Интер

Ај со среќа нека ви е Подолски, баш ме интересира како ќе се снајде во лигава и во тимов.
Реално назад се годините кога Подолски беше квалитетен играч, ама па во лигава скоро и да нема премногу навистина квалитетни играчи..така да..гуд лак.

П.С. Добро бе има екипа во цела лига што ќе купи играч 100% и одма ќе го игра ? Ниеден нормален трансфер не постои во лигава :ROFLMAO:

Се е пред банкрот, се нема пари. Покрај милион други работи, нема конкуренција. Никој не е заинтересиран да освои Скудето, освен Јувентус. Да покажат амбиции 1-2 екипи можеби ќе се покрене механизмот, конкуренцијата ќе придонесе да се ризикува малку повеќе. Вака ќе има стагнација, сите тапкаат во место и задоволни се што не е полошо.

Имаше, имаше неколку коментари поназад, дури и подобар од Лусио го направија. А јас па кога реагирав, како и обично на таква глупост, ти и уште некој друг се нафрлиле. :pos:

Деко ми се чини дека му беше никот на типчето. :D
Брат пишувај си ги лист тие шо ги лајкаат експертиве. Кај се видело на форум да се има различни мислења. Дилетанти... :D

Брат пишувај си ги лист тие шо ги лајкаат експертиве. Кај се видело на форум да се има различни мислења. Дилетанти... :D

Ти експерт си, како се осеќаш? Прво то кажи ми.

Ливерпул понудул 14 милиони за Шаќири, Интер 2милиони за позајмица + 13 милиони на лето, сега е на Шаќири да одлучи каде ќе продолжи.
Ја незнам кој е поутепан тим во моментов :-D
Италијанските медиуми пишуваат дека го избрал Интер, Манчини инсистирал да дојде Шаќири пред дуелот со Џенова.

Уште од сега потпишувам и глава ставам дека ќе ни го земат. Еве 1000000000000000000% сум убеден, вака беше муабетот и со Лавеци, и со Санчез. Дефинитивно ја имаме најнеспособната управа на планетата земја.

Уште Шакири и Салах (Ленон) и се враќаме во лигата на шампиони!

За Леива сериозни се или само шпекулации? 7 милиони да се фрлат на таков играч е грев. М ВИла во споредба со него е Патрик Виера во најјдобрите денови.

деновиве ке се официјализира продолжувањето на договорот на Ковачич, незнам од каде ти е инфово, и италијаните и хрватите истото го пренесуваат, прашање на време е кога ќе добие поголема плата и продолжување на договорот.

@Stefan-kobe
талијаниве информираат дека лично Манчини исконтактирал со играчот и му пренел инфо дека ќе биде еден од главните играчи околу кој ќе се форсира новиот проект на Интер.
Не верувам дека на Баерн би им претставувало проблем сега да го дадат на позајмица а фул финансиски средства да добијат за пола година.

деновиве ке се официјализира продолжувањето на договорот на Ковачич, незнам од каде ти е инфово, и италијаните и хрватите истото го пренесуваат, прашање на време е кога ќе добие поголема плата и продолжување на договорот.

@Stefan-kobe
талијаниве информираат дека лично Манчини исконтактирал со играчот и му пренел инфо дека ќе биде еден од главните играчи околу кој ќе се форсира новиот проект на Интер.
Не верувам дека на Баерн би им претставувало проблем сега да го дадат на позајмица а фул финансиски средства да добијат за пола година.
Нели Ковачич веќе го продолжи договорот?

Иначе така реков пошо се потпирам на искуствата од минатото, пошо и сам знаеш што се деси со Санчез и Лавеци...

Уште од сега потпишувам и глава ставам дека ќе ни го земат. Еве 1000000000000000000% сум убеден, вака беше муабетот и со Лавеци, и со Санчез. Дефинитивно ја имаме најнеспособната управа на планетата земја.
Нели Бранка и Морати беа неспособњаците?Од каде сеа и оваа управа е најнеспособна???

Нека го земе Ливерпул Шакири ама нека го прати Марковиќ навака. :cool:

Нели Бранка и Морати беа неспособњаците?Од каде сеа и оваа управа е најнеспособна???

Не е до луѓето беее, што да прават кога газдава не им дава одврзани раце (пари).
Види ги само кој грев се, се ценкаја за Подолски, истото го прават и со останативе фудбалери, брука!

СВИЊАВА ПОД ИТНО ДА ГО ПРЕПРОДАЈ КЛУБОВ!!!:anco::cujte:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom