Фан Клуб: Интер

Не му дава баш право Меси да го бара. Во клаузулата би требало да има точни цифри за трансфер буџет што треба да му е обезбеден. Информацијата ја прочитав на повеќе места, во времето кога Манчини потпиша, ако ја најдам ќе ја постирам.

http://www.football-italia.net/58857/mancini-has-june-exit-clause
Манчини истото во Сити го имаше, и во Јуве кога беше блиску и преговаравме бараше исто вака гаранции за инвестирање ( ова пред Конте) инаку не се нафаќа, истото во Галата го напрај, не ме чуди.

Каков состав извади Манчини секоја чест..Мбаје,Оби,Крхин,Мвила и Бонацоли во средниот ред..неможи ништо да се очекува од нив со оглед на тоа што играат прв пат сите заедно на официален натпревар но се надевам дека ќе дадат се од себе и ќе се докажат

Добро бе , на Пушкаш што не му дадат шанса

Резервите ни вриштат, ајде нека падне гол па да видиме и некој од нив.

Леле еднаш шанса немаше у цело прво полувреме, помртов фудбал никогаш у живот не сум гледал. :angel:

Зошто на резултати и лајфскор пиши 0-0?

Примивме гол во последните секунди...

0-0 сеа а?
Глеав на резултати.ком 1-0, сеа официјално 0-0, за момент се израдував дека Карабаг ќе помине во следна фаза. :(

Им го поништија, демек офсајд било... Днипро у следна фаза :confused:

Изгледа редакцијата на резултати ја чекаа 1 па за да ја направат магијата пробаа виртуелно да го променат резултатот

Офсајд беше тој црниот (Џорџ) а пречеше на голманот и го поништија голот.

kako gi ograbija ovie toa cudo edno e, onoj donkor glup denes ne znaese kaj se naoga inace u normalni okolnosti ke priznaese deka on ja udril, neznam be koj kur im e bar fer plej poteg da napravea ali totalno izgubeni se, nisto ne im znacese ovoj mec, a ovie go s'rknaa u 94ta nenormalno ...
Ne se krivi inter, sudijata sekako e glaven vinovnik, slepec, ama sepak dobro ke bese da prorabotese fer plejot i da si priznaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom