Ајде и овде...
Нешто ново во антонимите:
Брз - Жезус.
Или... "На скала од 1 до Жезус колку си спор" ?
И тако даље...
Брз - Жезус.
И тако даље...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кралот!
![]()
А можеше комотно да си игра уште 2-3 години во Интер, се што донесовме на негова позиција е лошо, за Переира плативме 12 милиониа не сакавме да го задржиме Мајкон дека имал голема плата.
Утакмицата како по обичај, пишав и на полувреме, нема шанси Ранокија и Хуго да издржат покрај толку брзи играчи, Рома ги утепа на контри, ја незнам како дадовме 2 гола.
Реално гледано игравме против доста добро скоцкан тим, одлична формација, тим граден со години, и одлични играчи. Рома е неколку класи над Интер, а просек екипа во Европа.
Читам погоре `очекуван пораз` , да можда е очекуван со оглед на тоа дека моментално Рома според мене е најдоброто во Италија и дека реално се подобри и од Јувентус кои се ѓубрето на калчото и дека за разлика од тука во Лига шампиони нема кој да им помага и се лигуши невидени и бла бла ама ова не е тема на разговор сепак.
Пред утакмицита навијачки пишав дека нема да изгубиме али јгб, Рома има страшна навала, Жервинњо е монструм а Кеита каков разбијач е матер ни еба , ме потсети на Мота во најдобрите денови и финалето кога го повреди Робен, сепак да бидиме реални ова е друг Интер алооо, формацијата очигледно им легна , е сега во одбрана сме спори ама таа ни е силата , а се надевав на Видич дека ќе почни мме
. Здравко по незнам кој пат ме изненади позитивно, Гуарин солиден, Освалдо исто така како ја прими на гради неколку пати и се загради секоја чест, едино Паласио некако незабележителен очигледно е дека имаше поќе дефанзивни задачи..
Уште еднаш тој ни е ростерот, али сепак оваа формација го вади максимумот од овие играчи за разлика онаа небулозната на Мацари.
Слаб лик си многу бате, шо да ти одговорам не си тепан зато се понашаш вака.
Бегај бе педер си!![]()
Ајде и овде...
Брз - Жезус.
И тако даље...
Еј жити се како го смисли ова и колку секунди ти требаја жити мене кажи ми да ја сватам логиката пошто јас слаб ти силен и силеџија богами, зато мустафа ти е на аватар клаен. Толку си многи силен шо се регистрираш на форум и се силиш кога нема шо да вратиш на мислење. Е жими се дефинитивно ти признавам 'најсилен си'Слаб лик си многу бате, шо да ти одговорам не си тепан зато се понашаш вака.
Напрај си услуга можеСлаб лик си многу бате, шо да ти одговорам не си тепан зато се понашаш вака.
Тери и Пике