Фан Клуб: Интер

Ајде и овде...

Нешто ново во антонимите:
Брз - Жезус.

Или... "На скала од 1 до Жезус колку си спор" ?

И тако даље...

Кралот!
10255359_766313140122785_7325818576379005844_n.jpg

А можеше комотно да си игра уште 2-3 години во Интер, се што донесовме на негова позиција е лошо, за Переира плативме 12 милиони :facepalm: а не сакавме да го задржиме Мајкон дека имал голема плата.

Утакмицата како по обичај, пишав и на полувреме, нема шанси Ранокија и Хуго да издржат покрај толку брзи играчи, Рома ги утепа на контри, ја незнам како дадовме 2 гола.
Реално гледано игравме против доста добро скоцкан тим, одлична формација, тим граден со години, и одлични играчи. Рома е неколку класи над Интер, а просек екипа во Европа.

Кралот!
10255359_766313140122785_7325818576379005844_n.jpg

А можеше комотно да си игра уште 2-3 години во Интер, се што донесовме на негова позиција е лошо, за Переира плативме 12 милиони :facepalm: а не сакавме да го задржиме Мајкон дека имал голема плата.

Утакмицата како по обичај, пишав и на полувреме, нема шанси Ранокија и Хуго да издржат покрај толку брзи играчи, Рома ги утепа на контри, ја незнам како дадовме 2 гола.
Реално гледано игравме против доста добро скоцкан тим, одлична формација, тим граден со години, и одлични играчи. Рома е неколку класи над Интер, а просек екипа во Европа.

Прати ја гестикулацијата од "неуморниот" во мојот гиф и ќе видиш дека управата и Морати постапија сосем спротивно од тоа што тој го сакаше а го искажа во гифот (по постигнатиот гол против Јувентус), и тој момент ми значи пошо ниеден фудбалер досега не ги искажал чувствата спрема Интер на таков начин како што тоа го правеше Маикон (+Адриано). Не си глуп ќе сконташ.

Последно уредено:
Реално Мајкон последните две сезони како кур се влечеше по теренот ...преочигледно беше дека не му се играше повеќе за Интер..ама пак работата е тоа што и таков мрзлив за Нагатомо,Переира,Ди Амброзио и другите беше доктор на науки

Читам погоре `очекуван пораз` , да можда е очекуван со оглед на тоа дека моментално Рома според мене е најдоброто во Италија и дека реално се подобри и од Јувентус кои се ѓубрето на калчото и дека за разлика од тука во Лига шампиони нема кој да им помага и се лигуши невидени и бла бла ама ова не е тема на разговор сепак :).
Пред утакмицита навијачки пишав дека нема да изгубиме али јгб, Рома има страшна навала, Жервинњо е монструм а Кеита каков разбијач е матер ни еба , ме потсети на Мота во најдобрите денови и финалето кога го повреди Робен :) , сепак да бидиме реални ова е друг Интер алооо, формацијата очигледно им легна , е сега во одбрана сме спори ама таа ни е силата , а се надевав на Видич дека ќе почни мме :). Здравко по незнам кој пат ме изненади позитивно, Гуарин солиден, Освалдо исто така како ја прими на гради неколку пати и се загради секоја чест, едино Паласио некако незабележителен очигледно е дека имаше поќе дефанзивни задачи..
Уште еднаш тој ни е ростерот, али сепак оваа формација го вади максимумот од овие играчи за разлика онаа небулозната на Мацари.

Читам погоре `очекуван пораз` , да можда е очекуван со оглед на тоа дека моментално Рома според мене е најдоброто во Италија и дека реално се подобри и од Јувентус кои се ѓубрето на калчото и дека за разлика од тука во Лига шампиони нема кој да им помага и се лигуши невидени и бла бла ама ова не е тема на разговор сепак :).
Пред утакмицита навијачки пишав дека нема да изгубиме али јгб, Рома има страшна навала, Жервинњо е монструм а Кеита каков разбијач е матер ни еба , ме потсети на Мота во најдобрите денови и финалето кога го повреди Робен :) , сепак да бидиме реални ова е друг Интер алооо, формацијата очигледно им легна , е сега во одбрана сме спори ама таа ни е силата , а се надевав на Видич дека ќе почни мме :). Здравко по незнам кој пат ме изненади позитивно, Гуарин солиден, Освалдо исто така како ја прими на гради неколку пати и се загради секоја чест, едино Паласио некако незабележителен очигледно е дека имаше поќе дефанзивни задачи..
Уште еднаш тој ни е ростерот, али сепак оваа формација го вади максимумот од овие играчи за разлика онаа небулозната на Мацари.
:facepalm:

Бегај бе педер си! :D

Ај што е педер него и судија е ...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:[DOUBLEPOST=1417439183][/DOUBLEPOST]Иначе вчера ми се свиѓаше како игравме ама ми е криво што на ковачич позицијата не може да му ја најде ...а иначе мора у јануари да се донесе некој наппаѓач као замена за Паласио пошо репот е канта ...реално ....[DOUBLEPOST=1417439245][/DOUBLEPOST]
Ајде и овде...

Нешто ново во антонимите:
Брз - Жезус.

Или... "На скала од 1 до Жезус колку си спор" ?

И тако даље...

Жесус ќе биде еден од најдобрите дефанзивци во свет а ти како сакаш :) Спор бил пффф..... глеам и Видарата и Тери и Пике сите се роналдовци со speed 20че

Слаб лик си многу бате, шо да ти одговорам не си тепан зато се понашаш вака.
Еј жити се како го смисли ова и колку секунди ти требаја жити мене кажи ми да ја сватам логиката пошто јас слаб ти силен и силеџија богами, зато мустафа ти е на аватар клаен. Толку си многи силен шо се регистрираш на форум и се силиш кога нема шо да вратиш на мислење. Е жими се дефинитивно ти признавам 'најсилен си' :icon_lol:

Абе чоек да не може на гости да ви дојде....ќе видите вие на шести следниов месец, дома коа ќе ни дојдете каков ќотек ве чека :D

Тери и Пике

А кој рече дека Пике е класа? :facepalm:
И не знам како ги ставаш Тери и Жезус во иста реченица? Тери е машина бее, Тери е страва кога го имаш пред свој гол од прекин (корнер, па и слободен), Тери знае да се постави брее, на Тери не му треба кизне колкава брзина затоа што го решава проблемот "лице в лице". Значи се работи за нешто повеќе од само брзина.

И како што велиш дека Жезус ќе биди најдобриот дефанзивец во светот пппппппффхахахахаха на свои 23 години досега тербаше да покажи барем пола од "скриениот талент" а не на секоја втора утакмица да се бара самиот себе и топката. НЕ МЕ СМЕЈ ПЛИС! Меси е најдобриот ама Меси беше препознат уште на 18 години батица.

Па добро на 23 години ако не можеш да се пронајдеш не знам на колку, поготово во фудбалот.

И престанете со форсирањето на се и сешто што игра во Интер, не е показател тоа какви фанови сте и од кој калибар, малце објективност. Самуел, па и Лусио кој беше повеќе од дефанзивец (брзина, а добро ни е познат и неговиот дриблинг што не е својствено за еден дефанзивец нели) беа цареви! Па не знам што се за овие стварно... :свиркам:

Не е проблемот кој колку е бавен како дефанзивец, ете и Барзаљи не е брз али е ненормално добар играч, финатата е да си знај до кај му е силата самиот играч и својата мана да си ја претвори во предност, кога веќе сам знај дека е бавен ќе се седи поназад, ќе се фокусира на позиционирање и остало е сега ако не знај а е бавен ко желка ќе го јади дури не му дојди умот, ако му дојди :) сепак ова и тренерот како тренер треба да го напомени на истиот играч.

23 години се ништо за дефанзивец пособено кога ќе се земи фактот дека созреват на 29+ и тогаш го отскриват својот талент.

Не го гледав натпреварот, ама гледам повторно најмногу се критикува одбраната.

Видич МОРА ДА ИГРА!!! Без разлика како одигра под водство на Мацари со неговата 3-5-2 формација, сега има сосема различен концепт, различан филозофија а Видич е единствениот играч во моментов кој може да биде лидер на тимот.

Ковачич не смее да се ограничува на една позиција, треба да има целосна слобода во играта и не смее да се стави во прашање неговото место во стартните 11.

Освалдо е моментално 2 класи подобар од Икарди и треба и понатаму да добива предност... За паласио си го кажав мислењето одамна иако многу не се сложиа со мене, просечен играч на кој веќе му помина времето и потребна е замена уште во јануари.

Третата позиција не е невозможна, сега една добра сериај со Удинезе, Киево и Лацио па порастеретено да се дочека "Derby d'Italia".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom