Фан Клуб: Интер

Ако Нагатомо не е еден од најдобрите тројца играчи во Интер од Јануари па до денес, тогаш очигледно Аталанта си ја гледал (нели исти бои имаат како Интер).
Прочитај го потписов мој, и се ќе ти стане јасно за нагатомо, човекот што убаво кажал, ја отсликува цела слика на Интер во неколку натпревари.

И за Нагатомо сте исто ко за Бјамбјани кога ме убедувавте дека треба да му дадеме шанса да се покаже. Ако малце се разбирате од фудбал ќе знаете дека Нагатомо е само просечен играч, па и тоа дали е, Киву за него е кока кола со оглед на тоа што тоа не е негова природна позиција. Друго, не ви текнува дека Нагатомо е само донесен ради финансиски причини? Продажба на дресови и добивање на јапонската публика. Преку ноќ inter.it на јапонски, абе ајде...
Убаво пишал Јонзе, жално е кога човек ќе почне да се задоволува со Карја или Нагатомо, ако вие го замислувате Интер како тим што треба да има такви играчи добро, јас не го замислувам. Нагатомо не може да се спореди со ниеден бек што е малку познат, дури ни со Таиво што го спомна некој од комшикиве погоре. Добија играчиште во споредба со нашиов Нагатомо.

Од Сампдорија мора да се донесе Поли, солиден играч е за клупа и има шанси да напредува, и со тоа што отидоа втора лига има шанси а се донесе за под 10 милиони или да им го даеме Мунтарчо и да им доплатиме 4-5 милиони.

Едит: Сега ми текна :pos: Против Наполи, кога го измрда(проба, се обиде, напраи нешто) играчот на Наполи во шеснаесетник и кога проба да упати центаршут и ја поткачи со палецот и отиде топкава у гол аут, чоече, не знам :pos:

Прочитај го потписов мој, и се ќе ти стане јасно за нагатомо, човекот што убаво кажал, ја отсликува цела слика на Интер во неколку натпревари.

И за Нагатомо сте исто ко за Бјамбјани кога ме убедувавте дека треба да му дадеме шанса да се покаже. Ако малце се разбирате од фудбал ќе знаете дека Нагатомо е само просечен играч, па и тоа дали е, Киву за него е кока кола со оглед на тоа што тоа не е негова природна позиција. Друго, не ви текнува дека Нагатомо е само донесен ради финансиски причини? Продажба на дресови и добивање на јапонската публика. Преку ноќ inter.it на јапонски, абе ајде...
Убаво пишал Јонзе, жално е кога човек ќе почне да се задоволува со Карја или Нагатомо, ако вие го замислувате Интер како тим што треба да има такви играчи добро, јас не го замислувам. Нагатомо не може да се спореди со ниеден бек што е малку познат, дури ни со Таиво што го спомна некој од комшикиве погоре. Добија играчиште во споредба со нашиов Нагатомо.

Од Сампдорија мора да се донесе Поли, солиден играч е за клупа и има шанси да напредува, и со тоа што отидоа втора лига има шанси а се донесе за под 10 милиони или да им го даеме Мунтарчо и да им доплатиме 4-5 милиони.

Да не испадне ко ние што викавме за Парк така дека е донесен само за популарност и дресови па и вие да дочекате да ви блесне самурајот =) Почекајте и наредната сезона..

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Да не испадне ко ние што викавме за Парк така дека е донесен само за популарност и дресови па и вие да дочекате да ви блесне самурајот =) Почекајте и наредната сезона..
Ако не се лажам Парк играше за ПСВ кога стигнаа до полуфинале, за Кореа кога стигнаа до полуфинале, може сум и грешка. А дечково заради еден центаршут во финале кој патем беше балон топка, и на Киву му се погаѓаше еден центаршут во цела сезона го земаа ко засилување. И претходно играше во Чезена, тимот што се бореше за опстанок :) Неспоредливо :)

Сеуште чекаме експертизата да се изјасни за Киву, Максвел и останати леви бекови, што они повеќе покажувале од она што Нагатомо го покажал до сега во оние мечеви каде му беше пружена шанса да настапи ...

За Карја се согласувам дека не треба да биде дел од Интер иако се претера со критиките на негова сметка но како и да е факт е дека тој играч е далеку од она што сега им е потребно во средината, но за Нагатомо никако не можам да ве сватам, не зашто Интер немал фантастични играчи на тој дел од теренот и тоа во сезони каде ги доживеаа своите најголеми успеси. Нагатомо до сега е без грешка, тоа што згрешил при центар шут може да му се случи на било кој друг играч, бар не ги коштал бодови ко што грешките на Киву на пример или Сантон негативно се одразиле врз резултатите на Интер.

Единствена маана на Нагатомо е што е низок, инаку ретки се оние играчи кои можат да водат топка подеднакво добро и со левата и со десната нога, и ретки се оние бекови кои можат и со двете нозе да нафрлаат со тоа што Нагатомо во една до две ситуации се наоѓа за центар шут па вие очекувате да е перфектен тука а реков зашто е тоа така, Маикон од 100 кроса еден ќе погоди, исто и Ето. На крај краева интерес за Нагатомо покажуваа и Барселона и Милан, тоа сигурно било дека е катастрофален играч. :toe:

Едит: Сега ми текна :pos: Против Наполи, кога го измрда(проба, се обиде, напраи нешто) играчот на Наполи во шеснаесетник и кога проба да упати центаршут и ја поткачи со палецот и отиде топкава у гол аут, чоече, не знам :pos:

Значи според тебе и Талахасе, за квалитетно засилување се подразбира првотимец од големиве екипи, кој мора да чини над 20 милиона евра и кој е „докажан“ веќе.

Поли? Дај не ме смеј, од Сампдорија е, мора да биде првотимец за да биде квалитетно засилување, нели? Какво е тоа засилување кое ќе седи на клупа? Нели, според вашата логика за трансфери...

Значи според тебе и Талахасе, за квалитетно засилување се подразбира првотимец од големиве екипи, кој мора да чини над 20 милиона евра и кој е „докажан“ веќе.

Поли? Дај не ме смеј, од Сампдорија е, мора да биде првотимец за да биде квалитетно засилување, нели? Какво е тоа засилување кое ќе седи на клупа? Нели, според вашата логика за трансфери...
Верувај дека и Бранка знае дека Нагатомо не е играч за Интер, само други се математиките :)

А за тоа дека Нагатомо е меѓу подобрите оваа сезона може да се согласам со тебе, но само поради тоа што на другите не им се игра, а овој трча, па со тоа што трча автоматски се одвојува од другите.

А нема да се согласам со тоа дека нема да гледаме филм во италија со двајца офанзивни бекови, можеш кој сакаш тренер да го прашаш, не од европа, од македонија, кога едниот бек иде напред, другиот останува назад. Тоа е како божја заповед, а муабети дека два офанзивни бекови не иделе, нема потреба да се праат :)

@ Бенеамата, викаш за Нагатомо ова она, а ми го спомнуваш Поли??? И да, според тебе и некои други членови треба само докажани играчи да се носат, епа океј тогаш Морати нека се фаќа за џеб и да ги носиме Меси, Ешли Кол, Руни, Видич итн итн, пошо нели само докажани играчи требало!! Маикон кога дојде во Интер многу беше докажан, СВЕТСКА класа играч беше, што да ти расправам. Исто и Цезар и мал милион други примери. Спред мене може само за средина да купиме еден класа играч, барем толку може Морати ради ФФП и ред други работи.

Maикон на стартот беше еден од оние играчи кои испија најголем хејт бидејќи му го зема местото на до тогаш незаменливиот Занети на таа позиција а овој отиде да игра во средината, одлука на Манчини која многумина ја критикуваа а од денешна перспектива се испостави дека тоа е еден од најдобрите потези што Манчини некад ги направил за Интер.

Ја мислам дека најубаво ќе биде да почекате да видите што ќе донесе ова лето и какви ќе бидат игрите на тимот во наредната сезона па да им судите на Нагатомо и Пацини кои 100% остануваат во Интер, летоска кога Маикон беше пред заминување во Реал тука ме убедувавте дека Сантон е кадарен да го замени а кутриот покажа просечни партии во Чезена и катастрофални во Интер, поготово со Палермо каде беше за жалење во период кога Интер почна да се '' враќа '' во трката за титулата, жал да ти падне колку беше очаен Сантон у Интер.

Затоа претешко е ние од форум да судиме за нешто што го гледаме апла површно и тоа на телевизор, ова го имам кажано многу пати ќе го кажам и пак а се потпирам на изјава на Мурињо по мечот со Рубин дома лани каде Балотели изигра одлична партија со асистенција до Ето со Пета и ремек дело гол од слободен, Мурињо кажа дека на тој натпревар Мота бил човекот на мечот а на goal.com на пример беше оценет со 6.5.

Едноставно има работи кои ние, обичните смртници, не ги гледаме, колку и да изиграваме експерти, за жал сме едно големо Ништо, вакви ко нас има 100 милиони, членови на странски форуми кои такоџе глумат тактичари, и самиот Мурињо за таквите ко нас изјави, колку што има жители во Италија толку и тренери постојат, сите повеќе знаат од мене, Морати и останатите кои професионално се занимаваат со оваа работа.

Па и тоа ми беше муабетот дека не може сите трансфери што ќе се случат летово да бидат од 100 милиони и сите КЛАСА играчи да бидат. Едноставно за некои просечни ете како Нагатомо и компанија дури наредна сезона ќе формираме мислење, но до сеа мене ептен ми се бендиса јапончево така да не гледам причина за негов хејт.

Toa e аналогно на лошата сезона, лани Марига, кој беше чист просек во мечевите што ги изигра, односно ете, не беше нешто посебно, нешто за Интер, никој не се ни умараше со тоа, 3 точни пасови ќе даде и ааауууу ѕвер4е, има иднидна во екипава и слично али во таква сезона и Мунтари ни делуваше солидно ( се до мечот со Катанија све му ебам грдо, роденден ми поеба ).

@ Бенеамата, викаш за Нагатомо ова она, а ми го спомнуваш Поли??? И да, според тебе и некои други членови треба само докажани играчи да се носат, епа океј тогаш Морати нека се фаќа за џеб и да ги носиме Меси, Ешли Кол, Руни, Видич итн итн, пошо нели само докажани играчи требало!! Маикон кога дојде во Интер многу беше докажан, СВЕТСКА класа играч беше, што да ти расправам. Исто и Цезар и мал милион други примери. Спред мене може само за средина да купиме еден класа играч, барем толку може Морати ради ФФП и ред други работи.
Да, и Македонија најубаво се справила со економскава криза, никој не ја победил, али македонија останала непоразена :)

Хахахах знаев дека тоа ќе го цитираш затоа и така го пишав да ми стои безвезно во постот :) Него батали сеа тоа ФФП не се замарам многу со тоа нека се умараат Морати и компанија нивни проблем е тоа.

Хахахах знаев дека тоа ќе го цитираш затоа и така го пишав да ми стои безвезно во постот :) Него батали сеа тоа ФФП не се замарам многу со тоа нека се умараат Морати и компанија нивни проблем е тоа.
Па другото немаше потреба да ти кажам, во право си и се согласувам дека во средина треба, т.е. мора да се купи класа играч, за одбраната не мора, добар е Нагатомо, си трчкара :)

За тоа ќе видиме тек наредна сезона сеа за сеа се покажа добро јапанацов.
П.С. Дај боже да не си у право и да стане најбоље лев бек у свет па сеир да ти лупаме тука на кајганава :P

Па другото немаше потреба да ти кажам, во право си и се согласувам дека во средина треба, т.е. мора да се купи класа играч, за одбраната не мора, добар е Нагатомо, си трчкара :)

Па убаво кажа и Син погоре,кој од предходниве леви бекови што сме ги имале покажал подобри партии од Нагатомо
Што ви смета што дошол од Чезена, па не го бивало,и Мајкон дојде од Монако па ете го што играч е ...не судете пред време
И што сакаш ти да ја фати да ја издрибла цела лева страна да набаци и гол на секоја утакмица...за сега си е супер Јапонецов ке видиме за понатаму !!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom