- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.348
- Поени од реакции
- 15.630
Прочитај го потписов мој, и се ќе ти стане јасно за нагатомо, човекот што убаво кажал, ја отсликува цела слика на Интер во неколку натпревари.Ако Нагатомо не е еден од најдобрите тројца играчи во Интер од Јануари па до денес, тогаш очигледно Аталанта си ја гледал (нели исти бои имаат како Интер).
И за Нагатомо сте исто ко за Бјамбјани кога ме убедувавте дека треба да му дадеме шанса да се покаже. Ако малце се разбирате од фудбал ќе знаете дека Нагатомо е само просечен играч, па и тоа дали е, Киву за него е кока кола со оглед на тоа што тоа не е негова природна позиција. Друго, не ви текнува дека Нагатомо е само донесен ради финансиски причини? Продажба на дресови и добивање на јапонската публика. Преку ноќ inter.it на јапонски, абе ајде...
Убаво пишал Јонзе, жално е кога човек ќе почне да се задоволува со Карја или Нагатомо, ако вие го замислувате Интер како тим што треба да има такви играчи добро, јас не го замислувам. Нагатомо не може да се спореди со ниеден бек што е малку познат, дури ни со Таиво што го спомна некој од комшикиве погоре. Добија играчиште во споредба со нашиов Нагатомо.
Од Сампдорија мора да се донесе Поли, солиден играч е за клупа и има шанси да напредува, и со тоа што отидоа втора лига има шанси а се донесе за под 10 милиони или да им го даеме Мунтарчо и да им доплатиме 4-5 милиони.
Едит: Сега ми текна