Фан Клуб: Интер

Ќе оди некој од вас во Мондано утре?

Ja idam sigurno, na strim iam kazano, ne gleam fudbal pa sto saka neka e.

Ги глеам комшикиве. . . и можам да кажам дека се х5 полоши од нас прошлава година .... ебати името .... држат резултат од 65мин кај корнер заставица и само рогање.... куртони.

almost-gave-a.gif

Ги глеам комшикиве. . . и можам да кажам дека се х5 полоши од нас прошлава година .... ебати името .... држат резултат од 65мин кај корнер заставица и само рогање.... куртони.

Многу играчи им фалат, од напад и среден ред, друго ќе биде кога ќе игра Балотели и ЕлШарави, средина Монтоливо и Кака, назад Де Шиљо, вака ептен утепани се, незнам како може повеќе од пола тим да им е повреден, плус со Матри мислам голема утка направија, Пацини е класа над него, овој промашува ептен многу, го купија 12 милиони, исто како да им го купија Тевез на Јуве.

Утре да видиме како ќе биде Интер, можно е Кова да игра прва постава, на клупа Таидер.
Исто Гуарин се најавува како стартер, мада ја би играл со Таидер на негово место, да олади малку Гуарин, иако се извинуваше за гестот што го направи прошла утакмица :)

За Таидер, Џонатан, Камбијасо, Паласио и Рики, самиот Мацари изјави денеска дека се прилично заморени, истотака ја критикуваше ФИГЦ зашто им го зкуснале распоредот, Фиорентина игра утре.

Ковачиќ е сигурен стартер, Кузмановиќ и Переира истотака имаат добри шанси за настап, Гуарин ќе игра, напред најверојатно почнува Икарди а негов партнер изгледа ќе биде Рики, јас би го играл Белфодил уште од старт. Па во текот на утакмицата ако зачкрипи од клупа ќе ги имаме Рики, Паласио и Милито..

Ханда
Кампа Рано ХХ
Нага Гуарин Куз Кова Переира
Белфо Икарди.(y)

За Таидер, Џонатан, Камбијасо, Паласио и Рики, самиот Мацари изјави денеска дека се прилично заморени, истотака ја критикуваше ФИГЦ зашто им го зкуснале распоредот, Фиорентина игра утре.
Обично тие што играат во четврток играат вечерна во недела или во понеделник. Добро е што не играме во 12...

1376323_542245125862922_1376913333_n.jpg

Се најавува Роландо на местото на Хуго, мора малку да одмори, наредна недела играме со Рома, 90% ваков ќе биде стартниот состав, мада ја би го ставил Белфодил или Икарди на место на Паласио, па од кај 60минута ако нема некој резултат се уфрла Паласио или Милито :)

Јас денеска би играл, односно би променил само во нападот. Паласио на местото од Алварез, а Алварез на клупа да одмори.
На негово место Икарди или Белфодил, во зависност од тоа кој е во подобра форма. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom