Фан Клуб: Интер

Убаво е да се види арогантното копиле на наша страна, ептен ме нервираше во Наполи, сеа ми се свиѓа што работи како профи. Штета што цел живот форсира 3-5-2.

Ako добро ја имплементира,мислам дека 3-5-2 е идеална формација за во калчото.Многу подобро се организирани сега,за разлика во 3-5-2 формацијата на гасперсон.Му лежи оваа формација на Мацари + не играме во лш,таму таа формација не проаѓа :)

Ako добро ја имплементира,мислам дека 3-5-2 е идеална формација за во калчото.Многу подобро се организирани сега,за разлика во 3-5-2 формацијата на гасперсон.Му лежи оваа формација на Мацари + не играме во лш,таму таа формација не проаѓа :)

Функционира во калчото и функционира со малку утакмици, ама треба да се гради тимот за во иднина не само за сезонава. Еве и јубе свртеа со четворка назад. Мацари ги „малтретира“ на тренинг за да бидат физички спремни, ако дојдат тие 12 утакмици плус од ЛШ, сме го ебале ежот или ќе умираат на терен бековите или повредени ќе испаѓаат.
А имаме состав и сега за 4-3-1-2
-----------------Ханда--------------------
Џони-------Кампа--Рано------Нага-
--------------Камби-Гуарин----------------
Рики-------------------------------Паласио
-------------------Ковачиќ--------------------------
-------------------Икарди---------------

Функционира во калчото и функционира со малку утакмици, ама треба да се гради тимот за во иднина не само за сезонава. Еве и јубе свртеа со четворка назад. Мацари ги „малтретира“ на тренинг за да бидат физички спремни, ако дојдат тие 12 утакмици плус од ЛШ, сме го ебале ежот или ќе умираат на терен бековите или повредени ќе испаѓаат.
А имаме состав и сега за 4-3-1-2
-----------------Ханда--------------------
Џони-------Кампа--Рано------Нага-
--------------Камби-Гуарин----------------
Рики-------------------------------Паласио
-------------------Ковачиќ--------------------------
-------------------Икарди---------------

До негде се слагам,само мислам дека паласио е вака предалеку од голот,нема да биде толку опасен,а и ни треба поискусен тренквериста од кова,има време за малиот.

ни треба поискусен тренквериста од кова,има време за малиот.
Паметно кажано. Матео треба на клупа да седне, премлад и неискусен е за тим како што е Интер. Ама еве го Занети ќе се врати уште малце, искусен тренквериста каков што ни треба.

Паметно кажано. Матео треба на клупа да седне, премлад и неискусен е за тим како што е Интер. Ама еве го Занети ќе се врати уште малце, искусен тренквериста каков што ни треба.
Dobar obid za ironija,ama pogresno mislenje si odbral za citiranje ;)

Па Мацари го спомна тоа пред Катанија, дека игра многу далеку од голот и дека ќе работи да го направи треквартиста. И ја сакам да го гледам таму, ќе има шанса и за шут, а нема да мора да покрива толку назад, убаво ќе биде да се види да ја има слободата на терен што ја имаше Снајдер.

Тенис - шменис, фокусирај се на битни работи. Видете таму за уплата 2 у 2 што треба.

Чек да пројде вечер финалето во тенис па ќе ја наредиме работата за со Јуве. :icon_lol:

Џабе ставаш аватари од Летонија, не попарија :pos: Иначе може да ставиш од Буфон , таман да ве тепаме :P

Не се прај ти најпаметен!

Требало поискусен ТРЕНКВЕРИСТА од Ковачич :facepalm:. А него што ќе му праиме?

Кај можам јас да се праам најпаметен,кога ти си ми конкурент?.Инаку ок,ти како ке кажеш така ке правам.Првин тебе ке те прашам дали може,па после ке дадам свое мислење.
btw На мајкати да не е форумов?Кажи да си знам ?;)

Кај можам јас да се праам најпаметен,кога ти си ми конкурент?.Инаку ок,ти како ке кажеш така ке правам.Првин тебе ке те прашам дали може,па после ке дадам свое мислење.
btw На мајкати да не е форумов?Кажи да си знам ?;)

Не си вреден за коментирање ајде чао.

2 асистенции на Кова за Хрватска У-21 против Украина.

Не можам да го најдам сега,има и еден гиф како прави слалом низ 4-5 играчи на Србија на Маракана.
:D
--- надополнето: 9 септември 2013 во 20:49 ---
p.s Еве го....на крај го сјеба пасот...штета.

iKqnQ7re1Pd8q.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom