Фан Клуб: Интер

Дали имате информација кога треба Занети да се врати. Гледам почнал да тренира.

само сакам да кажам дека ова што не направија обид за мусачо е за секој осуда ..... Јаз'к , Јаз'к, Јаз'к Јаз'к ......кај се парите од кратењето на платите , кој ги зема парите ... можеа само мусачо да го земат и доволно ќе беше ... ќе имавме напаѓач , везњак , крило , деструктивец , центархалф , бек , либеро и голман у едно. уште еднаш арам да им е ... Јаз'к,Јаз'к.

само сакам да кажам дека ова што не направија обид за мусачо е за секој осуда ..... Јаз'к , Јаз'к, Јаз'к Јаз'к ......кај се парите од кратењето на платите , кој ги зема парите ... можеа само мусачо да го земат и доволно ќе беше ... ќе имавме напаѓач , везњак , крило , деструктивец , центархалф , бек , либеро и голман у едно. уште еднаш арам да им е ... Јаз'к,Јаз'к.

Другото лето без пари, БРАГААААУУУУУУУУУУУУУ :vozbud::vozbud::vozbud:

Милито од 15 шанси од кој 10 зицери и не ме чуди што изигравме 2-2 со Лугано.
Ајде може против Јуве ке биде џокерот на Мацари. Нешто слично како што беше Круз за Манчини.

Не ми е јасно зошто и Милито не го мајнат како што направија со Станкович и други фудбалери.

Затоа што здрав Милито е најдобар од овие напаѓачи што ги имаме моментално, може да го нема никаде цела утакмица и со еден потег да освоиме поени.
Има во Милито уште една добра сезона за играње ако нема проблеми со повреди, само треба да му се намали платата наредна година, ако сака да остане, добар ќе биде од клупа.

Ееее...колку пати сме јаделе гомна дека Милито не е во форма, топките се одбиваат од него, празен гол не може да погоди и подобро е да си оди што побрзо... ама кога треба најмногу Милито се трансформира во убица.

Седете и ќутете, каквов состав имаме, Милито е Роналдо и Меси во едно.

Уште многу шунд остана во Интер за чистење.Милито е последниот што треба да се избрка.Ама неспособњациве кои ги рачунаме за директори во Интер поима немаат ,така да не би ме чудело и него да го избркаат,за да остане кеш за переира и сличните паразити како него.

Мацари им ебал матер периодов на тие што останале, ги цедел ги ебавал као стаса, за да ги подготви физички за Јуве и останатиот период што следи, поготово Милито, се утепа дечкото од играње за примавера тимот. Исто и Кузманович.

Нема лабаво, ми се свиѓаат ептен промените во тренинг системот у клубов, иам кажано у 340 наврати, најбоља страна на Мацари, за останатото треба доста да напредува, добро му тргна и во тој поглед, не викам не, но уште е рано за заклучоци.

Убаво е да се види арогантното копиле на наша страна, ептен ме нервираше во Наполи, сеа ми се свиѓа што работи како профи. Штета што цел живот форсира 3-5-2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom