Фан Клуб: Интер

Официјално: Скиелото потпиша со Сасуоло!!!

Ако до крај на трансфер периодов Бранка успее да им го ували и Кузманович на пацериве после Силвестре, ќе го сметам меркатово за успешно.

Ако до крај на трансфер периодов Бранка успее да им го ували и Кузманович на пацериве после Силвестре, ќе го сметам меркатово за успешно.

Да ама ако направат трампа Куз - Анте како што се збори,во истиот момент Интер (на Морати) за мене повеке не постои.Чернобил е мала трагедија према ова,ако се случи.Морати презимето ке биде замена за сатаната во мојот вокабулар!:mad:

Да ама ако направат трампа Куз - Анте како што се збори,во истиот момент Интер (на Морати) за мене повеке не постои.Чернобил е мала трагедија према ова,ако се случи.Морати презимето ке биде замена за сатаната во мојот вокабулар!:mad:

podobro nocerino samo kuz da ne go vidam vise

Kakov Antonini be ... :pos:
Normalni li ste.

Тој мајка му не го сака назад дома, не па Мацари да го сака у тим...

Тиња и ова трансфер лето.До лани ффп беше изговор,па сеа решија да сменат малку и со промена на сопственик да ни ги мачкаат очите ;)

LIVE - Inter-Cittadella

Може да се најде стрим? Милито игра :)

едит: 1-0 за интер

30 '- GOL GOL DELL'INTEEER Goool!! ANDREA MIRAAA! Great action Acampora starting from the left, dribbled two defenders and need the number 10, which struck from close range.

Кога го гледам Наполи жал ми паѓа за оваа нашата екипа дупло повеќе пари троши Интер а има три класи послаба екипа.
А читам и меркатото толку Морати презадоволен бил од тоа како изгледа екипата.
Оваа година ќе е молење Паласио да не се повреди ако се повреди борба за опстанок ќе е .

Хамшик , кој играч .. Интер требаше и мораше да загразе за негов трансфер ова лето , плус ни беше тоа што и Мацари ни е тренер , само со ваква управа може анонимус играчи да гледаме . Хамшик уз еден добар шпиц , крило/бек и дефанзивен среден , Интер ќе беше конкурент за титула оваа година , но сега останува да се бориме за излез во Европа до година .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom