Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.684
- Поени од реакции
- 49.105
Играл стандард ама како играл, ништо спектакуларно, чат пат некоја асистенција али не ги задоволи нивните апетити ко Коутињо на пример. На крајот од краиштата Мацари е тој што одлучува што и како, уште кога дојде реков дека он е тип на тренер што сака поискусни играчи и не треба многу да очекуваме дека ке форсира младинци.На која основа ова го тврдиш за Лонго? Играше стандард во Еспањол се до промената на тренерот, потоа следниот тренер не го играше, претходно си ги одигра натпреварите и сосема солидно и самоуверено изигра како за прво искуство во прва лига. Скокот од примавера во прв тим е голем, малце играче успеале да покажат нешто позначително во првата сезона, ми текнува моментално само на Балотели и Руни.
И дај стварно објаснете на која основа се надевате на Белфодил и Икарди а го ругате Лонго? Мм?
Инаку Белфодил е играч со поголемо искуство, лани 11 гола даде за Парма, Икарди 10 чинам од кои 5 мислам на Јуве

Главна алка у нападот сезонава најверојатно ке е Паласио освен ако не дојде уште некој, Икарди и Белфодил ке ротираат, и ова е премногу со оглед на тоа кој е тренер ( оној Варгас талентот што го собраа пред Интер воопшто не играше со Мацари, чат пат само )..
п.с. Никој не го руга Лонго, али боље и за него и за Интер е да игра често ко позајмен во друг клуб, а не да добива шанса од клупа во пар натпревари, со Мацари, се на се 30 минути дали ке изигра у цела година.
п.п.с. sky далеку е поуниверзален Икарди од Пацини, Пацини е класична старомодна 9ка, играчи кои се у фаза на требење, апла ограничени и играчи кои никако не смеат да бидат дел од Интер.
п.м.с. Чекич се соглсувам со тебе, и ја сум за носење на квалитетен играч од нападот само прашањето е кој ? Ако се среди во скоро време превземањето на клубот, и ако дојде асален прилив на пари, штознам, некој за кој што може да се преговара моментално мислам дека е Џеко, на друг не ми текнува.