Фан Клуб: Интер

Не дека ЛИВАДА е крив.....ама од тебе дечко не бидува ништо
Паласио и Милито :facepalm:
--- надополнето: 22 декември 2012 во 14:26 ---
Снајдер треба да е БУДАЛА да се врати да игра со овие мизерииве...
Сега и да му покачуваат плата не треба да прифати....
Па со еветуало неиграње во ЛШ и загуба од 50 милиони да му се реваншира на Морати за играњето КУРТАШАК со него

Тие се тие утакмици кои дома мораше да ги добиеме за бидеме колку-толку конкуренти за Скудето (Џеноа, Сиена, Каљари) ... па добро бе, како можеш против вакви екипи дома да не издвојуваш победа o_O

На денешниов натпревар најголеми дупки беа Милито и Паласио, а капак на се беше промашувањето на Ливаја :facepalm:

Толку ни е силата, а богами и знаењето.

Епа морати , не е проблем. Топ сме, што ке ни Снајдер мајдер? Што ке ни искусен тренер кога имаме Страмала? Што ке ни се класа играчи кога имаме школа од висока класа?

Епа еве го резултатот .,.. мамицата ваша.

Педер , здравствени проблеми имам ради инвалидиве .....се да им ебам по список .... и немој некој да се јавил да ми глуми навивач у душа и да ми рече дека треба да сум со тимот и во добро и во лошо - ја ДОБРО немам видено после Јувентус , а играчот што МОЖЕ да ја направи разликата не е ни меѓу ПОВИКАНИ додека другите двајца не ИГРААТ.

Бранка у ШЕШИРОТ да ти свршам !!! Куртон смрдлив.

Нејќам да сум Филипо у моментов. :icon_lol:

Педер , здравствени проблеми имам ради инвалидиве .....се да им ебам по список .... и немој некој да се јавил да ми глуми навивач у душа и да ми рече дека треба да сум со тимот и во добро и во лошо - ја ДОБРО немам видено после Јувентус , а играчот што МОЖЕ да ја направи разликата не е ни меѓу ПОВИКАНИ додека другите двајца не ИГРААТ.

Бранка у ШЕШИРОТ да ти свршам !!! Куртон смрдлив.
Полека бе ти со ебењето, ќе го исцедиш чечкалица ќе го напраиш.

КОлку сме мизерни,некреативни и никакви тоа чудо нешто..како е можно да имаме толку мизерен среден ред и толку мизерна игра??.па ова е бетер од времето на Раниери само проблемот според мене не е во Страмачиоони9 бидејќи чоекот апсолутно си го користи квалитетот со кој му е даен на располагање..што да направи повеќе Страмачиони не знам..тие се играчите сто тренери сменавме пак за џабе..додека ги гледаме Камбиасо,Занети,Милито и дузината стари играчи вака ќе биди..ќе се измотивираат во некое дерби ќе победат ама важно за 5 место ќе се бориме..сакам Рома да не помини и да не декласира пак кога ќе играме за некое време против нив оти тие за нас го измислија фудбалот

1. дајте клип од промашувањето
2. кој/а е бранка и што е крив/а

1. дајте клип од промашувањето
2. кој/а е бранка и што е крив/а

Бранка е најголемиот куртон у светов после Валдано од Реал и е според мене директен кривец за дереџево во кое што сме ....

Да му го јадите вие на Бранка..што сакате од чоекот??..колку пари толку музика ..што очекувате Силва,Туре,Видал,Иниеста,Ди Мариа да ги донеси???..чоекот со месеци неспан е заради Интер па подочњаци до нос има се гледа на него..:cautious:

Ливаја има само 19 години и неговото време допрва доаѓа. Ако ја бараме вината за овој неуспех..треба да се бара во целата екипа од Прецедател до играч.
Откако се деси ова со Шнајдер..интер не игра како што треба ...Една утакмица ке изиграат како што треба, потоа три за никаде.
Исто имам замерка за Страмачиони како ја води екипата. Го вади Алварез го става Переира...вади играч кој може да игра во средина и нападот како полу шпиц, а става бек..потоа го вади Хуан го става Киву...мења во одбраната ко да веке водиме, а ние бркаме победа.
Да беше Мурињо на клупата денес уште во прво полувреме ке игравме со пет напаѓачи. А исто така се гледа дека ни фали во средината креатор како Шнајдер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom