Фан Клуб: Интер

Vasko иди кажи им дека еден ден ќе затопли и во црвено-црниот дел на Милано, али еден ден...

Vasko иди кажи им дека еден ден ќе затопли и во црвено-црниот дел на Милано, али еден ден...
И после Миланезите ќе викаат: Еден ден затопли два дена. :D
Едит: Сеа видов на Фб Снајди изјавил дека се враќа на тренинзите и дека набрзо ќе го видиме во тимот. Се надевам дека ќе игра со Болоња во недела, али не е битно, битно за Јуве да е спремен. :)

Заборавив да прашам:Какви се температурите во МИЛАНО,зима доаѓа?

Јакна, капче, шалче, нараквици...ОБАВЕЗНО! :icon_lol:

553609_10151500186747178_672183310_n.jpg

Важи Бене ќе им кажам.Ама и самите незнаат кој ден ќе биде тоа!

STRAMACCIONI NE ODUSTAJE OD DOBITNE KOMBINACIJA: MARKO LIVAJA IGRA U EUROPA LIGI

U četvrtak će nogometaši milanskog Intera, na San Siru, odigrati protiv beogradskog Partizana utakmicu 3. kola skupine H Europe lige...

Nakon dva kola Inter ima četiri boda (Rubin doma 2-2 i pobjeda kod Neftçija 3-1), a najbolji klupski strijelac u ovom europskom natjecanju je mladi 19-godišnji hrvatski nogometaš Marko Livaja. Inače, Livaja je zabio po jedan pogodak ruskom Rubinu i Neftçiju.

Kako navodi talijanski tisak, trener Intera Andrea Stramaccioni neće mijenjati "dobitnu kombinaciju" kada je Europa u pitanju, odnosno, u napadu će za Inter u četvrtak zaigrati dvije klupske nade - 20-godišnji Philippe Coutinho i Livaja.

I dok je u Europa ligi standardan u prvoj momčadi, recimo da je Livaja dosad upisao dva nastupa u domaćoj Seriji A.

Абе нешто слабо сте ми активни во фан клубов...Тоа изгледа дека ние утре играме :D

Го чекам Јуве да изгуби.
Знаев дека ќе заврши 1-1, ако успеам да се докопам до сликата од билтен ќе ви ја постирам, а криво ми е што не отидов до кладилница да фатам некој денар на ова утепаниве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom