Фан Клуб: Интер

Inter: 1 Handanovic; 6 Silvestre, 7 Coutinho, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 88 Livaja, 99 Cassano.
A disposizione: 27 Belec, Zanetti, 8 Palacio, 21 Gargano, 22 Milito, 23 Ranocchia, 25 Samuel.
Allenatore: Andrea Stramaccioni

Убав состав... се мислам дали 1-1 и 3+ или само 1 и 3+

O Gospode , konecno , sop://broker.sopcast.com:3912/133333 otvorajte go ovoj link odma , bidejki stom zapocne natprevarot e nedostapen i nikako da ne go stopirate bidejki potoa ne ke mozete da go otvorite pak.
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 18:45 ---
Otvoriv ruski link i sega za nisto zivo ne go stopiram , bidejki tesko mene :D

Што сеа, Мудингаи стандарден ќе ни биде. Или одмара некој Страчатела. Уствари кој па има да го одмара за таму.
Камбијасо пак на добра позиција. :)

Жал ми е за дедово, стварно... :)

Нема жал за еретици!!!

Овој ни се смееше под брк кога Шалке и Киву не изрезилија дома, или барем мислам дека беше он. Нека види сеа како е :)

За малце 2-0 ќе беше ако реализираше 2 пати Кутињо.:D
Види сега, ако реализирал првиот пат, играчите ќе отидеа да прослават, ќе се размрдаа на други места по теренот и втората ситуација никогаш немаше да настане. Дури и во поситни случаи, на пример Страма да прдне крај аут линија и Камби да отиде да го праша: „шефе, не ти мириса нешто...?“ иднината ќе се промени и тука некаде се создава алтернативна реалност во која Кутињо може да ги нема истите шанси, а сепак да даде три гола.

Идејата а постов ми е да те убедам да гледаш Фринџ :)

Кој друг мисли дека Камбијасо е апсолутно брилијантен на позицијава?
И for fuck's sake па барем на Партизан не им давајте да ја контролираат средината. 3 пати поквалитетен тим се, што у на мајка им застанале на 30 метра и ги гледаат.

И лол, Џонатан и човек со ампутирана нога може да го издрибла. Дрво играч, човече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom