Фан Клуб: Интер

Еве ја причината зошто Зампарини го продал Силвестре :facepalm:

The former employer of Silvestre, however, sees it differently: "We sold not for money but because we did not like. With him, we got a lot of goals, so we gave him at Inter. "

Досега ако не 3, тогаш 2 гола негови беа...ах тешко нас :confused:

УУУУ што сакам Силвестре два гола од корнер да им даде на Палермо мамицата да му ја ебам ја негова. Ух колку ми е одвратен Зампарини заедно со Де Лаурентис и Мацари, човек да собере еден шлајм и директно у чело да ги 'ркне.

304320_154243528048040_1749166828_n.jpg

Па во право е, ни го продадоа дврото Силвестре :icon_lol: не збори ништо лошо, најлош централен ни е, не за ѓабе Страма го играше и како бек, подобро да добива шанса бразилчето, барем може да препрасне во добар централен.

Мене ми падна сумљиво уште кога ни го продадоа за исти пари за колку и што го купиле. А сите го знаеме каков е Зампарини... Ќе видиме дали стварно не насамарил...

Na pochetok koga se shpekulirashe za nekoj Silvestre, jas vikav ke go vratime Silvestre shto im go dadovme na Man Utd, i ke me ubieja tuka koga jadev za drvoto lajna <3

Ama ushte rano e be, 2 utakmici, positioning-ot im e katastrofa na cela odbrana, moze Silvestre e dobar, ama kao kokoshki se site.

Eve jas so moeto skromno iskustvo vo treta i chetvrta makedonska liga :pos: :love: znam deka kolku i da si dobar igrach, ako tvoite soigrachi ne znat kaj terat, ti ke izlgedash najslab od site <3 <3

Сите знаевме дека Силвестре ќе биде флоп.

остајте човекот да се докаже, не судете го прред време овој зампарини само ни лубоморе и не хејте од ка знам.

Рано е да се критикува Силвестре.

И како што знам јас не е купен, земен е на позајмица (2 мил евра плус 5-6 ако сакаме да го откупиме)
--- надополнето: 9 септември 2012 во 14:57 ---
Рано е да се критикува Силвестре.

И како што знам јас не е купен, земен е на позајмица (2 мил евра плус 5-6 ако сакаме да го откупиме)

Za Silvestre e premnogu rano, zatoasto toj igrase u edna ekipa sto ne e od rangot na Inter, pa mu treba vreme.

P.s: Inter Club Albania vcera bese u Kosovo i za eden den bea registrirani 50 clenovi. I sega ICA ima 300 clenovi..

396403_475721039134784_702731301_n.jpg

Еве кај ви идат парите за трансфери :D
Haha, ova e od 2010, i koga im go dadoa Mancini na Milan vo Januari, imase montaza na istava slika napraveno, na zenata stavena edna kutra faca od Galijani a ovoj go frla Mancini haha, jaka bese slikata majke mi. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom