Фан Клуб: Интер

Ми се насолзија очите коа ја видов сликата...Искрено !:(

Верувај,не си единствен,и татко ми пушти солзи што е за Интер од бог те пита кога,само ми рече ќе си го бараме назад за кратко време,срамота е што вакво голманиште воопшто си замина од Интер :(

Убаво е кога имаш напаѓач што може да игра со двете нозе , десна прием лева шут одличен гол , браво за Кутињо и Паласио !

Ве поздрави стрелецот на вториот гол, господин Алехандро :)

Jako zasiluvanje ke e godinava, ima da prerasne u klasika prvotimec vo timov, momentalno najdobar e na toj del od terenot, pozadi Snajdi.

него лавеци бил бољи засилување од паласио ... тетовиран зарате

А еден дечко vody или слично ,ме убедуваш дека Гуарин не бил ништо посебно,просек...
Ах бе.... Се стручњаци на форумов мајке ми

Не го гледав првото, во второто одигравме солидно освен Занети и Гуарин кои заслужија чисти 10ки. Исто и Кутињо беше добар иако се губеше на периоди.

Најмногу ме плаши одбраната, многу сме ранливи на уфрлени топку посебно од корнер.

Кутињо и Гуарин најдобри...Занети како во старите добри времиња кога ораше на теренот...Силвестре и Хуан се гледа дека се невоиграни и некоординирани..Нагатомо не знај кај тера(додуша кога знаел..Паласио одличен..Камбиасо како по обичај најслаб додуша тука беа некаде со Џонатан..Белец Ѕвер:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom