Фан Клуб: Интер

546082_355984547822315_1896949338_n.jpg

Мајкон и Цезар да се избркат од тимот сто пати кажавме заради економски причини е чиста глупост.Киву го трпат и уште 3-4 како него а Мајкон и Цезар кои освен класа играчи и страшни професионалци беа и душата на тимот.
Така Ето го избркаа па сега во четврток играат страшно заштедија па и замените фрлија десетина милиони на буниште.
Продажбата на Цезар,Ето и Мајкон јас не можам да ја сватам здрава нога да си сечеш.

0-1 и црвен имаме, шо убаво. Дај боже да испаднат да не се умараат да играат у четврток џабе.

Прво полувреме: Пречката на Самуел, црвениот на Кастелаци и реализираниот пенал на Васлуи...толку!

Силвестре штом ја допре топката, ми се тресат и раце и нозе :confused:... а овај Белеќ(ч) осеќам ќе прими "страшен" гол :confused::confused::confused:.

Нека го бараат сега Жулионе да брани....

Од финансиски аспект лошо ќе биде ако испаднеме, губиме 19 милиони ( 9 од уефа, 10 од права за пренос).

Живци искинав со сакатите стримови, ништо не видов од натпреварот цело време се кочи... Кој кур купија МТВ права за ЛШ/ЛЕ кога не ја даваат утакмицава.

Како и да е, нормално дека играва ни вришти кога играме со пола резервен тим и предност од 2 гола во гости. Но ова не е оправдување да се прокоцка ова.

Го видовте пробивот на Кутињо? :drk:

Кога Нагатомо е нај истурен напред, се видело колку е саат.
Абе коа го видов средниот ред ми се стемни, језда се гледа дека ги чува играчите за со Рома ама Занети и Нагатомо у средина бе? :sick:
Нека пушти некои деца боље отколку Јапонецов скапан, тој лев бек не знае да игра а не па среден ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom