Фан Клуб: Интер

Zhal ti e za strama? :D

Kao demek on ne mozhe da reche: "chim planirate mudingai i palacio da mi gi nosite, podobro ke igram so Kutinjo i Besa, i ne mora ni da se troshite"

Abe ajde, ne vredat...

Zhal ti e za strama? :D

Kao demek on ne mozhe da reche: "chim planirate mudingai i palacio da mi gi nosite, podobro ke igram so Kutinjo i Besa, i ne mora ni da se troshite"

Abe ajde, ne vredat...

Па, со оглед на тоа што се случи кога другите тренери, пред него, побараа нешто, можда баш тоа и им го рекол.

Бенитез е на добар пат да се врати во Сериа А, како тренер на Сампдорија!
Се збори одамна, само негде читав дека се само шпекулации и дека Сампдорија нема што да му понуди, немаат проект, слично како Интер, иако кај нас муабетот дека имаме проект е со секој тренер, освен со Гасперини :D
Sea uste poveke mu e zal. :pos:
Ќути, нема да бидеме ни 6ти хахах

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Слабо трансфериве, слабо... :D
Очекувајте нареден трансфер на 31 август... и тоа највероватно ќе биде Дестро :P

Добар базен а ? :cool:

575342_10151244841042178_879575337_n.jpg

Го боли Бене, ние кога ќе се нервираме со копуциве на Телма тој ќе си гледа Самп на стримче и ќе се уфрла во муабет демек прати Интер...

Се збори одамна, само негде читав дека се само шпекулации и дека Сампдорија нема што да му понуди, немаат проект, слично како Интер, иако кај нас муабетот дека имаме проект е со секој тренер, освен со Гасперини :D

Ќути, нема да бидеме ни 6ти хахах
Па гледам на skysport24 Сампдорија, се сериозно заинтересирани за неговоите услоги (затоа и те цитирав!) Па така да ништо чудно да го гледаме поново Бенитез во Италија!

Го боли Бене, ние кога ќе се нервираме со копуциве на Телма тој ќе си гледа Самп на стримче и ќе се уфрла во муабет демек прати Интер...
Не бе, не ви правам лице, али следната сезона ќе ве прашувам како во Италија додека игра Самп во ЛЕ, вие ќе ми викате дека не е битна ЛЕ и побитно е да се фокусирате на првенството, а по таа сезона, ќе ми викате дека не е битно тоа што самп игра во ЛШ, туку сакате да се фокусирате на обезбедување опстанок... (има шанси да се случи ова сценарио...)

Дежа ву

Il mercato? Le idee sono tante, ma prima dobbiamo vendere
Il presidente Moratti, infine, regala qualche battuta sul top player e sulla Juventus: "La disponibilità per un top player dipende da quanto si incassa.".

Истово го кажа и пред да го продаде Балотели, а после го купивме Бљамбљани, или не купивме никој зашто веќе беше купен Бљамбљани... море :убаципцофкаодјонзе:​

Дежа ву

Il mercato? Le idee sono tante, ma prima dobbiamo vendere
Il presidente Moratti, infine, regala qualche battuta sul top player e sulla Juventus: "La disponibilità per un top player dipende da quanto si incassa.".
Истово го кажа и пред да го продаде Балотели, а после го купивме Бљамбљани, или не купивме никој зашто веќе беше купен Бљамбљани... море :убаципцофкаодјонзе:​
Мене се исто ми изгледа...

Ќе се обидам да бидам пророк и да ви ги кажам засилувањата до крај на преоден рок : Силвестре,Дијаманти, Балзарети, Велосо, Мудингаи ! Ништо повеќе не очекувајте!

Ќе се обидам да бидам пророк и да ви ги кажам засилувањата до крај на преоден рок : Силвестре,Дијаманти, Балзарети, Велосо, Мудингаи ! Ништо повеќе не очекувајте!
Ако се овиееее.... супер, ја ќе бидам среќен... искрено сите се добри играчи... освен Мудингаи.. баш не ме "харесва" црњата..

Сите овие се измислени за Италијанскава лига, освен ова Мудагаи не го знам кој е.... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom