Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Zhal ti e za strama? :D

Kao demek on ne mozhe da reche: "chim planirate mudingai i palacio da mi gi nosite, podobro ke igram so Kutinjo i Besa, i ne mora ni da se troshite"

Abe ajde, ne vredat...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Zhal ti e za strama? :D

Kao demek on ne mozhe da reche: "chim planirate mudingai i palacio da mi gi nosite, podobro ke igram so Kutinjo i Besa, i ne mora ni da se troshite"

Abe ajde, ne vredat...
Па, со оглед на тоа што се случи кога другите тренери, пред него, побараа нешто, можда баш тоа и им го рекол.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Бенитез е на добар пат да се врати во Сериа А, како тренер на Сампдорија!
Се збори одамна, само негде читав дека се само шпекулации и дека Сампдорија нема што да му понуди, немаат проект, слично како Интер, иако кај нас муабетот дека имаме проект е со секој тренер, освен со Гасперини :D
Sea uste poveke mu e zal. :pos:
Ќути, нема да бидеме ни 6ти хахах

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Слабо трансфериве, слабо... :D
Очекувајте нареден трансфер на 31 август... и тоа највероватно ќе биде Дестро :P

Добар базен а ? :cool:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Го боли Бене, ние кога ќе се нервираме со копуциве на Телма тој ќе си гледа Самп на стримче и ќе се уфрла во муабет демек прати Интер...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Се збори одамна, само негде читав дека се само шпекулации и дека Сампдорија нема што да му понуди, немаат проект, слично како Интер, иако кај нас муабетот дека имаме проект е со секој тренер, освен со Гасперини :D

Ќути, нема да бидеме ни 6ти хахах
Па гледам на skysport24 Сампдорија, се сериозно заинтересирани за неговоите услоги (затоа и те цитирав!) Па така да ништо чудно да го гледаме поново Бенитез во Италија!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Го боли Бене, ние кога ќе се нервираме со копуциве на Телма тој ќе си гледа Самп на стримче и ќе се уфрла во муабет демек прати Интер...
Не бе, не ви правам лице, али следната сезона ќе ве прашувам како во Италија додека игра Самп во ЛЕ, вие ќе ми викате дека не е битна ЛЕ и побитно е да се фокусирате на првенството, а по таа сезона, ќе ми викате дека не е битно тоа што самп игра во ЛШ, туку сакате да се фокусирате на обезбедување опстанок... (има шанси да се случи ова сценарио...)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Дежа ву

Il mercato? Le idee sono tante, ma prima dobbiamo vendere
Il presidente Moratti, infine, regala qualche battuta sul top player e sulla Juventus: "La disponibilità per un top player dipende da quanto si incassa.".

Истово го кажа и пред да го продаде Балотели, а после го купивме Бљамбљани, или не купивме никој зашто веќе беше купен Бљамбљани... море :убаципцофкаодјонзе:​

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Дежа ву

Il mercato? Le idee sono tante, ma prima dobbiamo vendere
Il presidente Moratti, infine, regala qualche battuta sul top player e sulla Juventus: "La disponibilità per un top player dipende da quanto si incassa.".
Истово го кажа и пред да го продаде Балотели, а после го купивме Бљамбљани, или не купивме никој зашто веќе беше купен Бљамбљани... море :убаципцофкаодјонзе:​
Мене се исто ми изгледа...

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Ќе се обидам да бидам пророк и да ви ги кажам засилувањата до крај на преоден рок : Силвестре,Дијаманти, Балзарети, Велосо, Мудингаи ! Ништо повеќе не очекувајте!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ќе се обидам да бидам пророк и да ви ги кажам засилувањата до крај на преоден рок : Силвестре,Дијаманти, Балзарети, Велосо, Мудингаи ! Ништо повеќе не очекувајте!
Ако се овиееее.... супер, ја ќе бидам среќен... искрено сите се добри играчи... освен Мудингаи.. баш не ме "харесва" црњата..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сите овие се измислени за Италијанскава лига, освен ова Мудагаи не го знам кој е.... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom